Novi skandal u srpskom fudbalu: Napretku protiv Partizana poništen čist gol zbog izmišljenog ofsajda! (VIDEO)

Ndiaje je potpuno pobesneo i šutnuo korner zastavicu

  • 17

Sudijskim presedanima u srpskom fudbalu, bar kada je reč o povlašćenosti večitih rivala izgleda da nema kraja. Fudbalerima Napretka poništen je gol u 22. minutu i to drugi put u utakmici sa istim rivalom za manje od mesec dana!

Igor Ivanović je posle lepe piruete povukao kontru i istrčao dobrih pedesetak metara i tada je odlično ubacio loptu kroz odbranu Partizana u sredinu. Tamo je bio Ibrahima Ndiaje koji je istrčao sam ispred Vladimira Stojkovića.

Obišao ga je i postigao gol. Počeo je da se raduje i u tim trenucima još ni glavni sudija Novica Anđelovski nije shvatio da je njegov pomoćnik podigao zastavicu. Anđelovski je prihvatio odluku, dosudio ofsajd, a Ndiaje se iznervirao.

Negodovala je i publika na stadionu "Mladost" u Kruševcu, ali je Napredak ostao u tim trenucima na vođstvu 1:0, golom Đorića iz 18. minuta. Da podsetimo, 13. marta je Napretku poništen gol i u Kupu protiv Partizana.

Crno-bele je po odlasku Zorana Mirkovića vodio Žarko Lazetić i vodili su 2:0, kada je u gužvi u 64. minutu Eskić uspeo da ugura loptu u mrežu. I tada je gol Napretka poništen zbog ofsajda, a snimak te situacije možete pogledati OVDE.

VIDEO - Napredak vodi protiv Partizana 1:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćomi

    31. mart 2019 | 18:12

    Posle Zvezda najgora

  • Cure

    31. mart 2019 | 19:45

    Oni bre ne znaju namestenu utakmicu da dobiju jujuu pa bolje da su istupili iz lige nego da se ovqko brukaju tuga cemer jad..plus nepostojeci penal e vala neko to odozgo gleda sve se vraca sve se placa..plus Veliki sef zavrsava licencu gura se kes a posle zvezda ovo onooo...smesni ste..

  • sale

    31. mart 2019 | 18:05

    Staviti katanac na srpski fudbal, namestanje, korupcija,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA