≫ 

Šta Vladan Milojević kaže o mogućem 4. mestu Partizana i derbiju u Humskoj? (VIDEO)

Trener crveno-belih ističe da je realnost da je u trci za titulu pored njegovog kluba samo još Radnički

  • 0

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević, govorio je uoči utakmice na gostovanju protiv Bačke (17.00) o mogućem duelu sa večitim rivalom u plej-ofu na stadionu Partizana, jer je večiti rival na 4. mestu.

On ističe da je neko pre početka sezone pravio tabelu, da sigurno ona ne bi izgledala ovako kako danas izgleda, ali da je to ono što fudbal donosi - neizvesnost i nešto što ne može da se predvidi.

- Nepošteno je da pričamo na ovakav način, jeste Partizan naš veliki rival, ali poredak treba gledati onakav kakav jeste, ne onakav kakav bi neko želeo da bude. Sigurno je da smo Radnički i mi u trci za titulu, ne umanjujući uopšte Čukarički i Partizan, kao i Mladost, ali imamo podelu bodova, mnogo je još u igri.

- To je nešto što je nepredviđeno, jer svako da je pred početak prvenstva pravio neku tabelu, sigurno je ne bi ovako napravio. Ništa ne možemo da pričamo unapred, još jednom se pokazalo. Meni je svejedno, imamo dovoljno iskustva, igraćemo velike utakmice i onako kako tabela bude rekla - rekao je Milojević.

O TIMU BAČKE

Fudbaleri Bačke u duelu sa Vujadinom Savićem; Foto: MN Press

- Rival je dobar tim, sa jasnim ambicijama, sa druge strane, gostovanje Zvezde je uvek praznik i dodatni motiv. Iskustvo iz prethodne sezone nam govori da neće biti lako u Bačkoj Palanci. Protivnik je kvalitetna i disciplinovana ekipa, posebno dobra na domaćem terenu. Odlično funkcionišu kao tim, predvođeni Žarkovićem, Radinovićem, Bjelošem, Zogovićem... Pristupamo ovoj utakmici kao i svakoj prethodnoj, sa poštovanjem rivala, ali i uz najviše ambicije - rekao je strateg crveno-belih.

Milojević je sa zadovoljstvom istakao da su svi igrači spremni za utakmicu 29. kola.

- Gobeljić se oporavio od povrede i ponovo je u punom trenažnom procesu, ali nećemo žuriti. Videćemo posle treninga za kojih 18 igrača ćemo se opredeliti. U konkurenciji su i Stojković i Ivanić koji su odigrali dva duela za reprezentaciju Crne Gore.

(B. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA