Plavšić dao gol za Spartu, pa promašio u penal seriji i iskalio bes na lopti, a onda je na scenu stupio Kanga (VIDEO)

Burno četvrtfinale Kupa Češke u kojoj su slavili bivši igrači Zvezde

  • 2

Sparta iz Praga je uspela da teškom mukom izvuče plasman u četvrtfinale Kupa Češke, nakon boljeg izvođenja penala protiv Teplica. U regularnom delu meča bilo je 1:1, da bi se zatim igrali produžeci, u kojima su oba tima postigla po gol, pa je odluka o polufinalisti morala da se donese u penal seriji, što je bila kulminacija lude utakmice.

Mreže su mirovale do 75. minuta, kada je Srđan Plavšić zatresao mrežu na asistenciju Gelora Kange. Prethodno je samo pet minuta ranije ušao u igru, ali je to bilo dovoljno "Atomskom mravu" da zatrese mrežu.

Ipak, domaćin se nije predavao, pa je u 90. minutu Jerabek postigao gol za izjednačenje i produžetak.

Teplice su prve zadale udarac u produžetku, kada je Hošek zatresao mrežu u 100. minutu, a Sparta se spasila u 120. minutu posle nove asistencije Kange, koji je uposlio Drhala za 2:2.

U penal seriji je Sparta bolje prošla, pošto su Teplice promašile drugi i treći penal. Plavšić je promašio kao treći izvođač za Spartu, a nakon što mu je golman odbranio udarac iskalio je bes na lopti i poslao je "nebu pod oblake".

Ipak, to nije poremetilo njegove saigrače, koji su bili precizni do kraja i sačuvali su prednost. Odlučujući penal izveo je Gelor Kanga, koji dugo već ratuje sa navijačima Sparte.

Nakon što je dao gol, skinuo je dres i krenuo ka tribini sa navijačima pokazujući im svoj dres. Ipak, saigrači su brzo prišli temperamentnom Gaboncu i sprečili da ga se dalje približava navijačima i uđe u eventualni sukob.

Pogledajte čitavu penal seriju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    3. april 2019 | 10:34

    Канга заслужан код оба гола плус решио пенал..а у сукобу са навијачима...код нас бар нема сукоба навијача са играчима из свог клуба...или немају времена због сукоба са управом...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA