Bogosavac poželeo Kup Partizanu: Da osvoje taj trofej za spas sezone (VIDEO)

Bek Brđana šalje dobre vibracije bivšem klubu, o incidentu u tunelu Humske nakon meča nije želeo previše da se udubljuje

  • 3

Miroslav Bogosavac bio je glavni akter nemilih scena u tunelu posle meča Partizan - Čukarički, najburnije je reagovao u prepirci sa sudijom Šegrtom, zbog čega mi mogao da bude oštro sankcionisan od disciplinaca Superlige.

"Hladne" glave,  nakon izlaska iz svlačionice, za Telegraf je dao viđenje incidenta.

- Svakako da smo se iznervirali, jer smo ispustili prednost... Čestitao bih Partizanu na pobedi i poželeo im da uzmu Kup i tako spasu sezonu, a nama da se okrenemo dalje, i da izborimo Evropu.

Šta se dešavalo u tunelu, bilo je burno?

- Video sam tu Miladina i Kopija (saigrače Stevanovića i Kopitovića, prim. aut), ne znam, iskreno, šta se desilo, ali sigurno su oni u pravu. Ne bih ništa pričao da ne bi nešto drugo bilo - nije hteo dalje da širi priču Bogosavac.

Njegovu kompletnu izjavu poslušajte u videu na vrhu teksta

VIDEO: incident u tunelu posle meča Partizan - Čukarički, Bogosavac izvređao sudiju Šegrta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Medak

    3. april 2019 | 23:15

    Ma lepo si vaspitan,nema šta,zahvali treneru Tomiću što te iz trece lige doveo u super ligu i prvi tim Partizana,a šta misliš koliko je igrača bilo tada u Srpskoj Ligi Beograd koji su bili bolji od tebe a nisu imali ,,vezu,.Preko Partizana si postao nešto,,a sad od kad si u Čuki postao si mnogo veliki igrač..

  • Miki

    4. april 2019 | 05:57

    Kakav kup nema od toga nista

  • Drvar🇷🇸

    3. april 2019 | 23:47

    Decko je oličenje nekulture.a vidi slucajno poniko u Partizanu. E sad ko ga je naucio da se tako ponasa. Mada ni u S.m.nije bolji i u V.Radincima...decko je strasan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA