≫ 

Sudije su svirale u korist Partizana, isključenje našeg trenera je bilo nezasluženo! Krunićev pomoćnik nezadovoljan suđenjem u Humskoj (VIDEO)

Stručnom štabu Čukaričkog teško je pao poraz od uzdrmanog Partizana

  • 7

Pomoćni trener Čukaričkog Igor Bondžulić bio je veoma nezadovoljan sudijskim timom na čelu sa Jovanom Šegrtom i smatra da su arbitri više odluka doneli u korist Partizana.

Čukarički je poražen u meču 29. kola Superlige u Humskoj sa 3:2. Brđani su gubili 0:1, pa su poveli 2:1 i na kraju su ipak poraženi golovima Zorana Tošića, nakon što je isključen trener gostiju Simo Krunić.

- Utakmica je bila lepa za publiku. Na našu žalost, nepovoljno se završila po nas. Primili smo golove iz nekih situacija gde smo mi najjači, iz prekida. Prvi pogotovo, loše smo se postavili.

- Vratili smo se i imali vođstvo. Ali smo tokom cele utakmice imali nekorektan i neravnopravan status. Mogli smo i više, ali pod ovolikim pritiskom Partizana nismo uspeli da iznesemo utakmicu do kraja - rekao je Bondžulić posle utakmice.

Čukarički je posle svog drugog gola iz 58. minuta probao da se odbrani i kapitulirao posle odličnog slobodnjaka Tošića u 74. minutu.

- Mnogo situacija je bilo ispred našeg gola koje su dosuđene u Partizanovu korist, nismo uspeli to da odbranimo i mislim da smo zaslužili više od poraza. Imali smo neke svoje situacije, kod 2:2... Mislim da su se momci borili i dali sve od sebe - ocenjuje Bondžulić.

- Što se tiče isključenja, mislim da je isključenje nezasluženo i da je bilo tendenciozno. Nijednim svojim gestom nije zaslužio da bude isključen, sudija je pogrešio i nije trebao da ga izbaci iz igre. Ne bih komentarisao njihove odluke. Mislim da je odnos u prekršajima i kriterijum kako su dosuđivani faulovi, da nije bio ravnopravan.

Krunićev pomoćnik kaže da nije video veliku raspravu između Miroslava Bogosavca i sudije Šegrta

- Ne znam, ja nisam bio u tunelu kada se to dešavalo, ne verujem da se desilo nešto što bi bilo toliko zanimljivo. Mislim da su to normalne stvari kad se igraju utakmice pod ovakvom tenzijom. Bila je utakmica važna i za nas i za njih, sve je to normalno, sve to nosi fudbal i sve je manje važno - zaključio je Bondžulić.

VIDEO - Fudbaleri Partizana kidišu na sudiju u tunelu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    3. april 2019 | 22:47

    Samo si zaboravio da je tom istom Partizanu ponisten potpuno regularan gol 😅.

  • Српски син

    4. april 2019 | 00:07

    Промашени случају, Партизану је поништен регуларни гол а ти причаш како су судије свирале у корист Партизана!?

  • Grobar Mne

    4. april 2019 | 07:20

    A jesu li možda sudije oštetile Partizan kada su poništili čist pogodak Zakarića(zbog navodnog ofsajda)?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA