≫ 

Mesi i Viljareal u vremenskoj mašini! Argentinac dao identičan gol, istom rivalu, istom golmanu, sa istog mesta u isti ugao, na istoj strani kao pre dve godine! (VIDEO)

Ponovio je vrhunski potez Leo iz 2017.

  • 4

Lionel Mesi i Viljareal doživeli su svojevrstan "deža vi" u sredu uveče na stadionu "Žute podmornice" u neverovatnoj utakmici, završenoj remijem 4:4

Naime, istorija se ponovila: navijači su svedočili skoro u detalj identičnom trenutku u finišu utakmice kada je Argentinac matirao Serhija Asenja i postavio konačan rezultat - to je uradio sa istog mesta, na istoj strani, pogodio je isti ugao gola, a među stativama je stajao isti čovek kao pre dve godine u istom takmičenju!

Čak je i tada meč završen nerešenim rezultatom (1:1), koji je režirao Argentinac tada za ekipu Luis Enrikea.

Očigledno je da igrači Vilajreala nisu naučili lekciju da se ne prave prekršaji u opasnoj zoni odakle je Mesi posebno neumoljiv ove sezone.

Podsećamo da je Argentinac već prebacio brojku od 40 golova ove sezone u svim takmičenjima, ovo mu je deseta uzastopna takmičarska godina da postiže 40+ pogodaka.

Pogledajte oba njegova gola o kojima je ovde bilo reči.

Gol Viljarealu iz 2019.

Gol Viljarealu iz 2017.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA