≫ 

Mateus iznenada završio trenersku karijeru!

Mateus će ostati upamćen i da je 2003. godine odveo Partizan u Ligu šampiona, što je prvo učešće srpskog kluba u elitnom takmičenju u novom formatu.

  • 4

Nekada najbolji fudbaler sveta i bivši trener Partizana Lotar Mateus odlučio je da završi trenersku karijeru.

Legendarni Nemac poslednji angažman imao je kao selektor reprezentacije Bugarske, koju nije uspeo da odvede na EURO 2012. godine u Ukrajini i Poljskoj.

- Odbio sam nekoliko ponuda, neke nisu bile dobre. Imao sam lepu avanturu kao trener, ne toliko kao igrač... Šteta je što nisam bio trener u Bundesligi, ali ne žalim previše. Posle odlaska sa klupe Bugarske imao sam drugačija interesovanja u fudbalu-  rekao je Mateus, koji trenutno radi kao stručni konsultant na televiziji Skaj.

Radio je još kao trener bečkog Rapida, Atletiko Paranesea, Red Bul Salcburga, Makabi Netanje, kao i kao selektor Mađarske.

VIDEO: Lotar Mateus i delegacija UEFA kod Vladimira Putina

Pobedom Barselone u večerašnjem (20.45) okršaju s Atletikom značila bi prakitčno da titula ostaje na Nou Kampu. Kvota na keca je 1,80, a na GG3+ 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Barselona - Atletiko Madrid.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skorpion

    6. april 2019 | 17:21

    Srecno Mateuse, ukoliko zelis da nastavis karijeru kao pisac, vrati se u Partizan, imaces materijala za pisanje do 80-te godine.

  • Ccc

    6. april 2019 | 17:18

    Nema nastimanih mečeva kao u Partizanu pa otud i manjak trenerskih pobeda...Nema veze Lotar, napiši još koju knjigu ,srećno!

  • Milan

    6. april 2019 | 17:07

    Posle one knjige koju je napisao o svom klubicu i nema potrebe da trenira bilo koga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA