≫ 

Marin pokazao mesijevsku magiju, Zvezda sa 4:0 poslala poruku Nišlijama pred odlučujuću bitku za titulu! (VIDEO)

Crveno-beli pokazali da su spremni za plej-of i prvo kolo, u kom će igrati protiv Nišlija!

  • 11

Fudbaleri Crvene zvezde i Proletera odigrali su poslednji meč 30. kola Superlige, a tim sa Marakane je pred plej-of sa 4:0 potvrdio da želi efikasno da odbrani pehar!

Tim Vladana Milojevića je odavno overio prvo mesto pred plej-of, preostalo je da se odigra samo meč protiv Proletera, koji je bio jedan od hit timova ove sezone.

Proleter se održao u poziciji plej-ofa, a Milojević je rešio da na teren pošalje Joveljića i Boaćija, dok je vezni red bio prilično kreativan, sa Ivanićem i Marinom, kojima je Jovičić čuvao leđa.

Iako je samo jedan gol u prvom poluvremenu viđen preko Boaćija, Zvezda je u nastavku lagano došla do ubedljive pobede, i to sa pola gasa, kada je Marko Marin povisio na 2:0 uz mesijevsku šetnju kroz 16-erac.

Po okončanju prethodnih mečeva, bilo je jasno da će Zvezda uz pobedu nad Proleterom u plej-of ući sa +4 u odnosu na niški Radnički, koji će već u sledećem kolu gostovati timu branilaca titule!

Nema dileme, biće to direktna borba za titulu, Zvezda će imati 42, a Radnički 38 bodova uoči tog duela, celu tabelu možete pogledati na ovom linku.

Podsećanja radi, viđeno je neverovatno ludilo od završnice meč u Novom Sadu, gde je Vojvodina u nadoknadi savladala Partizan i otišla u plej-of, izbacivši Spartak.

Prvo kolo plej-ofa predviđeno je za 13. april, kada će Zvezda ugostiti Radnički.

Foto: MN Press

TOK MEČA

90. minut - Kraj! Dobio je čak i Milijaš šansu u međuvremenu, više je to bila prilika da se počasti aplauzima, i on i Mirko Ivanić.

82. minut - Naređali su se golovi kao na traci sada, Gobeljić je asistirao Boaćiju, ponovo je bilo dovoljno da se podmetne noga.

76. minut - Sad je kraj! Ivanić je u rutinskoj akciji dobio loptu na petercu za 3:0, nije želeo to da proslavi. Potpuno razumljivo, sve je jasno, pritom, prve velike fudbalske korake u kaljenju imao je upravo u Proleteru.

67. minut - GOL! Marko Marin je majstorijom povećao razliku! U stilu Mesija se prošetao kroz 16m, pa lobovao golmana!

50. minut - Drugi deo počeo je bez promena u sastavima, a Boaći je potom zabeležio 4. priliku, nije uspeo glavom da još jednom matira goste. Potom se Rodić spetljao, pa je ispuštena prilika za 2:0.

45. minut - Treća šansa za Boaćija, ostao je na jednom pogotku. Za to vreme, Delije su se zabavljale retro koreografijom i prozivkom Partizana, "uvek si treći i to nam ne smeta".

40. minut - Mogla je Zvezda munjevito da uveća prednost, neshvatljivo se Leandro Pinto poigravao sa loptom ispred Joveljića, talentovani napadač mu je oduzeo i dao je Boaćiju, koji je prokockao zicer.

35. minut - Gol! Posle prodora Branka Jovičića po desnoj strani, Boaći glavom trese mrežu! Neočekivano je zadnji vezni Zvezde pokrenuo akciju i pokazao da ume i da uposli saigrače, servirao je kao na tacni priliku napadaču iz Gane!

Foto: MN Press

30. minut -Usledio je talas u kom je Proleter imao  blagu inicijativu, malo se opustio gostujući tim i razigrao, ali bez konkretnijih situacijama u kojima bi Borjan uopšte morao da reaguje.

15. minut - Prvi put da je nešto ličilo na pravu šansu, Marin je lukavo probao da lobuje, ali je lopta otišla pored stative.

10. minut - Zvezda je po krilima uglavnom napadala prvih 10 minuta, Ben i Gajić su pokušavali da dođu do pogotka, ali nije bilo čak ni polušanse, samo je jednom Boaći probao da matira Elesina iz okreta. Kontre su bile oružje Proletera.

VIDEO - Boaći doneo Zvezdi prednost protiv Proletera

Crvena zvezda - Proleter 4:0

(Boaći 35, Marin 67, Ivanić 76, Boaći 82)

Stadion: Rajko Mitić Sudija: Novica Anđelovski

Crvena zvezda: Borjan, Gajić (od 72. Gobeljić), Savić, Milunović, Rodić, Jovičić, Ben, Ivanić (od 82. Milijaš), Marin, Joveljić (od 71. Pavkov), Boaći

Proleter: Elesin, Mitrović (od 78. Plavšić), Lambulić, Čović, Čolović, Pinto, Tanasin, Stamenić, Govedarica (od 78. Bempa), Ilić, Vujaklija

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

VIDEO - Delije isprozivale Partizan za 3. mesto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Терза

    7. april 2019 | 20:56

    Гробари, јел вам хладно?

  • N

    7. april 2019 | 19:54

    Grobari obucite se dobro veceras ide do minus trideset, mada ce biti toplije nego juce Kada je islo do minus trideset pet

  • Lazar

    7. april 2019 | 20:55

    Zasto smo kupovali Jirku ako ne igra????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA