≫ 

Tri situacije za penal, jedan je dosuđen: Bunili se igrači obe ekipe, ali je Zvezda povela protiv Radničkog! (VIDEO)

Nije lako bilo arbitru Novaku Simoviću na startu meča koji odlučuje o tituli u Superligi

  • 0

Niški Radnički je došao na gostovanje Crvenoj zvezdi i već u prvih 15 minuta utakmice na stadionu "Rajko Mitić" desile su se dve sporne situacije.

I jedni i drugi su imali situacije koje će na poluvremenu i posle utakmice analizirati i pokušati da raščivijaju da li je Simović kao glavni sudija mogao da svira penale.

Bek Crvene zvezde Milan Rodić je u četvrtom minutu istrčao ispred Borivoja Ristića, golmana Radničkog. Fantastičnu loptu Marka Marina kroz odbranu Rodić je lagano sustigao i uspeo da šutira i potom ušao u duel sa istrčalim Ristićem koji je hteo da mu skrati ugao.

Rodić je ustao i zajedno sa saigračima tražio najstrožu kaznu i Simović je po prvi put odmahnuo rukom. Desetak minuta kasnije uloge su se zamenile, a igrači Radničkog su tražili jedanaesterac.

Damir Kojašević je dobio loptu u sredini na 16 metara od Petra Grbića, namestio se i šutirao. Isprečio mu se Branko Jovičić koga je lopta pogodila u levu ruku dok je uklizavao.

Simović je još jednom pokazao da penala nema. Jesu li oštećeni Zvezda, Radnički ili i jedni i drugi u ove dve situacije ostaće za analizu, ali je jedan penal pre poluvremena dosuđen zbog nespretnog starta Kojaševića u svom kaznenom prostoru.

Ričmond Boaći je bio siguran realizator i Zvezda je tako povela 1:0 u 23. minutu.

VIDEO - Zvezda povela protiv Radničkog iz - penala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA