≫ 

Boaći i još nekoliko igrača pod znakom pitanja za Kup: Milojević neće da kalkuliše protiv Mladosti (VIDEO)

Trener crveno-belih ističe da očekuje težak duel protiv Lučanaca

  • 4

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević održao je konferenciju za novinare na Marakani povodom prve utakmice polufinala Kupa Srbije protv Mladosti iz Lučana (utorak 17.00, Arena sport 1).

On je poručio da je poštuje ekipu Mladosti i sve ono što je napravila ove sezone i da nije slučajno u polufinalu Kupa i što se bori za Evropu u Superligi.

- Ove sezone imamo visoke ciljeve u ovom takmičenju. Sve četiri ekipe koje su ostale u ovoj završnici su kvalitetne, nama je ostalo da igramo protiv Mladosti, koja je u vrhu našeg fudbala, imaju kontinuitet poslednjih godina, stalno su među 4-5 ekipa, osim prošle sezone kada nisu imali dobru sezonu po njih.

Vladan Milojević; Foto: Crvenazvezdafk.com

- Ali i ove sezone se bore za Evropu, disciplinovana su ekipa koja zna da igra na rezultat. Biće dve teške utakmice, ali napomenuću da je ekipa Mladosti jako dobra taktički u svim fazama i moramo da budemo jako oprezni. Znaju otprilike i protivnika i kako će oni nas da vide. Imaju sjajnu polukontru i kontru, u tranziciji su odlični, mislim da je njima svejedno da li igraju kod kuće ili na strani, drže se tog svog stila igre. Ponoviću kao i prethodni put, pečat trenera se vidi, on je trener sa najdužim stažom u Srbiji - pohvalio je Milojević kolegu Neška Milovanovića.

Trener Zvezde se osvrnuo i na probleme sa povređenim igračima i nije siguran da li će Boaći biti u stanju da igra, iako je situacija bolja kada je njegovo stanje u pitanju.

Situacija sa Boaćijem je bolja, ističe Vladan Milojević; Foto: Marko Jovanović

- Imamo nekih zdravstvenih problema, videćemo posle treninga kakva je situacija, ali maksimalno ćemo da se spremimo i voleli bismo da imamo dobar rezultat da možemo da prođemo u finale Kupa. Imamo dosta igrača koji imaju problema i prehlada. Sa Boaćijem je bolja situacija, nije onako kako je delovalo, videćemo koliko će biti spreman, ali očekujem da nije nešto drastično. I ako ne igra sutra, očekujem ga uskoro na terenu - poručio je trener Zvezde, koji smatra da je sistem sa dve utakmice u polufinalu Kupa najpravedniji.

- Kup je interesantno takmičenje, nema dodirnih takmičenja sa ligom. Mislim da je najpoštenije da se polufinale igra na dve utakmice, mislim da je Mladost ovde zasluženo. Mislim da nisu tu ovde slučajno, bore se za Evropu i kr0z prvenstvo. Mi svaku utakmicu gledamo posebno, nećemo kalkulisati, 50-50 je prolazak, igraju se dve utakmice, treba biti obazriv što se toga tiče.

VIDEO: Boaći sa dva gola srušio Radnički

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sudije su nas boaci

    15. april 2019 | 15:44

    moze slobodno da osmara..ne samo on..cijela prva postava..stace nam..sudije su tu..bice penala ja se nadam barem 2 a tri ce bit,,sto je sigurno sigurno..inace bez sudija smo cista nula..tesko za prizanti al je istina...

  • Aleksandar

    16. april 2019 | 01:18

    Gazi Zvezdo i uzmi sto ti i pripada. Uvek, uvek si voljena i nikad neces biti sama. Idemo Cigani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA