≫ 

UEFA se javila, FSS kaznio: Tri srpska kluba odrapljena zbog sumnjivih mečeva, Proleter pao zbog preokreta Nišlija! (VIDEO)

Nema milosti zbog ovih mečeva

  • 10

Kako prenosi Sportski žurnal, na osnovu informacija dostavljenih iz UEFA, Disciplinska komisija FSS rigorozno je kaznila tri kluba!

Proleter iz Novog Sada platiće dva i po miliona dinara, Sinđelić dva, a Dinamo milion i po dinara, a sve se tiče ugrožavanje integriteta fudbalskih utakmica.

Za sada su opomenuti Budućnost iz Dobanovaca, Zemun i Inđija, a Proleter je rekordno kažnjen. Novosađani su "pali" na meču sa Radničkim iz Niša, posle čudnog preokreta u drugom delu igre, pri greškama mladog reprezentativca Zarije Lambulića.

Iako su vodili sa 1:0, igrači Proletera su poraženi, a UEFA je primetila ova dešavanja i podnela dopis FSS-u, navodi Žurnal.

Dinamo iz Vranja je kažnjen zbog partije pojedinih igrača protiv Partizana u debaklu sa 6:0 i Radničkog iz Niša sa 4:0, kazna za Sinđelić se odnosi na mečeve protiv Zlatibora iz ove i Dinama iz Vranja iz prošle sezone.

VIDEO - Saša Ćurčić: Batu Mirkovića i Savu Miloševića niko ne može da potroši!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žika Živac

    25. april 2019 | 07:05

    Sa kim je to Dinamo namestio utakmicu?Da niste pogrešili? ☺️

  • Aki

    25. april 2019 | 06:15

    A partizan 90% utakmica namesti i nista znaci sramota

  • Čiča

    25. april 2019 | 05:22

    PA moraju preokreti. Zbog kvota. Šta hoće ta UEFA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA