≫ 

Vladan Milojević otkrio zašto mu Vujadin Savić nije igrao, pa nahvalio Delije zbog Saše Ilića! (VIDEO)

Za mene su svi kapiteni - kaže trener crveno-belih

  • 2

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su sa 2:1 Partizan  u 160.Večitom derbiju na stadionu Rajko Mitić i tako odmakli 6 bodova na tabeli drugoplasiranom Radničkog. 

Posle meča Milojević je istakao da je njegov tim našao način da se oporavi za derbi posle poraza d Čukaričkog.

- Čestitam akterima obe ekipe na jednom derbiju koji je imao sve. Očekivali smo utakmicu gde smo želeli da imamo više taj posed, ali mi je, od trenutka kada sam došao, jasno da je veliki ulog. Moramo da preuzimamo odgovornost i igramo u nekim zonama u kojima želimo. Derbi je uvek sa puno naboja. Dolazimo u ovaj susret posle poraza na Banavom Brdu. Taj šamar koji smo dobili je dobro brideo i to se videlo na licima mojih igrača na treningu. Ponavljam, čestitam igračima i divnim našim navijačima. 

Ono što je posebno privuklo pažnju svih jeste izostanak kapitena Vujadina Savića.

- Za mene su svi kapiteni. Vujadin je jedan sjajan dečko i sjajan igrač. Ali , zbog aspolutno taktičkih stvari sam se opredelio za ovaj tim. verujem pre uakmice sa PArtizanom postoje mnogo iznenađenja u odnosu na to kako i šta ja vidim. kapiten nije samo na terenu, već je to svuda. Ponavljam, svi su za mene kapiteni.

Novinare je takođe zanimalo i kako Milojević komentariše parolu navijača Zvezde u kojoj veliča kapitena Partizana Sašu ilića. 

- Puna naklonost za ono što su uradili. Sale je jedan veliki igrač. bez obzira na to što je igrač protivničkog tima. Divan gest i to je nešto lepo što vredi videti u fudbalu. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sad kao

    25. april 2019 | 23:05

    Nek strateg. Ima jak tim i savez protiv davljenika. I koa doobaaarrrr je hahahaha

  • Đura Leskovac

    26. april 2019 | 01:51

    Tako to rade NAJJAČI I NAJ BOLJI NAVIJAČI NA SVETU,BEZ TRUNKE SUJETE,ODAMO POČAST, JEDNOJ LEGENDI MAKAR I ON BIO IGRAČ NASEG NAJVEĆEG RIVALA I NEPRIJATELJA NA TERENU. SAŠA ILIĆ JE NEKO NA KOGA TREBAJU DA SE UGLEDAJU MNOGI SLINAVI NABEDJENI GROBARCICI. SALE UŽIVAJ U PENZIJI,I BUDI GOSPODIN KAO ŠTO SI BIO DOK SI NOSIO I TAJ CRNO BELI ,MENI OGAVNI DRES.SVAKO DOBRO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA