≫ 

Jovićevi menadžeri oterali velikane: Posle Barselone, od Luke odustao još jedan gigant!

Skok cene uticao je da se najveći predomisle

  • 22

Jedan od najtraženijih igrača na fudbalskom tržištu je, posle sjajne sezone, 25 golova i 6 asistencija, srpski internacionalac Luka Jović za kojeg se raspituje, ali i odustaje pola Evrope. Tako je posle Barselone, po svemu sudeći, od njegovog dovođenja odustao i veliki Real Madrid.

Kako prenosi katalonski Sport, napadač Ajntrahta je praktično jednom nogom već bio u Madridu. Skauti tima sa Santjago Bernabeua pratili su ga poslednje dve sezone intezivno, a slično je bilo i sa Barselonom. Po rečima Katalonaca, do preokreta je došlo kada je njegova cena naglo skočila sa 50 na 80 miliona evra, pa su tako u klubu odlučili da ne obezbede njegov potpis.

Srpski dvadesetjednogodišnjak je onda postao jedan od "prvih pikova" Reala, a agenti napadača su bili na pregovorima u Madridu. Ipak, kada se činilo da je sve rešeno, Madriđani su postupili slično kao njihov najveći rival - odustali su od Jovića. Navodi se da je glavni razlog taj da su čelnici Kraljevskog kluba odustali jer su bili "iskorišćeni od strane menadžera".

Sport tvrdi da Jović neće igrati u La Ligi sledeće sezone, a kao verovatne destinacije navodi PSŽ i Bajern Minhen.

VIDEO: Zašto je Zvezda morala da proda Luku Jovića za "siću", a danas Real i Barsa nude za njega 45 miliona evra?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mačak

    26. april 2019 | 18:52

    Na kraju ce zavrsiti u Aziji i to je to onda.

  • Boba

    26. april 2019 | 20:20

    Spinuju se price o visini transfera i klubova zainteresovanih da bi podigli cenu ali to je sve nerealno jer je Jovic tek poceo da pruza vrhunske partije i treba mu kontinuitet da bi se dokazao i pokazao da vredi kao igrac.

  • Hej

    26. april 2019 | 19:06

    Igrace u Bajernu,kao i svi najbolji iz bundes lige

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA