≫ 

Sprema se trampa decenije u Seriji A: Juve i Inter menjaju najboljeg napadača, za "mladu senzaciju" Stare dame!

Razmena bi mogla da s eobavi na obostrano zadovoljstvo

  • 0

Veliki rivali Juventus i Inter mogli bi da dogovore veliku trampu prema kojoj bi Mauro Ikardi otišao u Torino, a u drugom smeru Moize Ken.

Italijanski list Korijere delo Sport navodi da su čelnici Intera Ðuzepe Marota i Pjero Ausilio već obavili razgovore sa agentom Minom Rajolom oko prelaska 19-godišnje senzacije italijanskog fudbala.

Juventus, odnosno sportski direktor Fabio Paratići, već je pokrenuo operaciju dovođenja Ikardija, čiji je odlazak sa San Sira izvestan zbog nesuglasica oko potpisivanja nove saradnje.

Barselona je sada prvi favorit za osvajanje Lige šampiona s kvotom 2,50, sledi je Liverpul sa 3,50, a kvota na Ajaks i Totenhem je identična - 5,50. Pogledajte kvote kladionice MOZZART za osvajača Lige šampiona

Pored Ikardija, na meti Juventusa je štoper Milan Škrinijar i Inter iz cele situacije želi da izvuče napadača za narednu deceniju.

Sa druge strane, Inter toliko želi Kena da je spreman, ukoliko se ovog leta ne dogovori sa rivalom, da sačeka naredno i dovede ga bez obeštećanja kada mu istekne ugovor sa "Starom damom".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA