SAZNAJEMO: Zvezdi legle pare od transfera Luke Jovića!

Nakon što je Ajntraht otkupio srpskog fudbalera od Benfike, u klupsku kasu na Marakani slio se određeni procenat tog novca

  • 21

Crvena zvezda pomno prati situaciju oko transfera Luke Jovića, koji bi mogao da donese ozbiljnu finansijsku injekciju klubu. Za Jovića se interesuju Real, Barsa, PSŽ, Čelsi, Bajern, Mančester junajted, Liverpul... bukvalno sam krem evropskog fudbala i najjači klubovi sveta.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Telegraf Sport (@telegrafsport) on

Za sada je najbliži transferu Real Madrid, a o tome su pisali i Marka, kao i AS, koji najavljuje rekonstrukciju tima za 540 miliona evra, a obeštećenje bi moglo da iznosi oko 60 do 70 miliona evra.

Na Marakani se prati situacija i trljaju se ruke, jer crveno-belima pripada 2.5 odsto. Od transfera od 60 miliona evra, Zvezdi bi u tom slučaju pripalo 1.5 miliona evra, dok bi ukoliko on bio 70 miliona evra, u klupsku kasu na Marakani stiglo 1.750.000 evra.

Luka Jović u dresu Zvezde; Foto: Marko Todorović

Dok čekaju rasplet situacije oko transfera u neki od najjačih evropskih klubova, u Zvezdinu kasu je već "legla" uplata zbog Jovićevog transfera iz Benfike u Ajntraht, pošto su ga Nemci tek nedavno otkupili od ekipe iz Lisabona. Transfer je iznosio šest miliona evra, uz procenat od 20 odsto od naredne prodaje, a u Zvezdinu kasu se slilo oko 130.000 evra.

VIDEO: Zašto je Zvezda morala da proda Luku Jovića za "siću", a danas Real i Barsa nude za njega 60 miliona evra?

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    3. maj 2019 | 15:52

    Koliko je leglo Partizanu od Saponjica? 🤣

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    3. maj 2019 | 15:30

    Док нама лежу паре од трансфера, док се уздижемо у свим сегментима, неки се осећају "силованим". Лепе вести данас нема шта.

  • Bane

    3. maj 2019 | 15:27

    Xaxaxxxxaaaaa......xaaaxaaaaaaaa!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA