Zvezdin plan za leto: Crveno-beli blindirali dvojicu igrača, ostali mogu da idu! Menadžeri kažu - Boaći i Joveljić 5, Pavkov 4.5 miliona!

Šampion Srbije neće praviti probleme većini igrača ako stignu dobre ponude, dok one zvanične čekaju za pomenute napadače

  • 41

Crvenu zvezdu samo tri boda dele od 29. titule prvaka i samo čudo, ali u bukvalnom smislu, može da je spreči u tome! Prva meč lopta, navijači se nadaju i jedina, je na programu u nedelju od 18.00 časova, kada na Marakanu stiže Mladost iz Lučana!

Iako je u Ljutice Bogdana slavljenička atmosfera, čelnici najvećeg srpskog kluba uveliko rade na planu za narednu sezonu. Barem što se igračkog kadra tiče.

Veliki deo je završen tokom sezone. Dosta fudbalera su produžili ugovor sa crveno-belima. Biće novih dolazaka, pogotovo odlazaka, a prema saznanjima Telegrafa Zvezda je blindirala samo dvojicu igrača - Marka Marina i Dušana Jovančića!

Marin u Benovom društvu tokom 160. večitog derbija Foto: Marko Jovanović

Svi ostali imaju ''zeleno svetlo'' da idu ukoliko u klub stignu adekvatne ponude, ali činjenica da su s većinom produžili ugovore daje crveno-belima mogućnost da o tome ne moraju ni da razmišljaju.

Jedino u slučaju Stefana Hajdina i Milana Jevtovića Zvezda neće ''praviti probleme'' zainteresovanim klubovima oko finansija, pošto su pomenuti igrači visoko ''kotirani'' na transfer listi kluba. Marakanu će zvanično napustiti i Kafu, jer mu ističe pozajmica, dok je oko Lorenca Ebisilija situacija još nepoznata.

Ali ono što je poznato jesu interesovanja klubova za fudbalere Zvezde! Pogotovo za Milana Pavkova i Ričmonda Boaćija, a kako sada stvari stoje jedan od njih će sigurno napustiti klub. Možda i obojica.

Pavkov je na ceni, pogotovo zbog ona dva gola koje je dao LIverpulu u LŠ Foto: Marko Jovanović

Zvanične ponude nisu stigle na Marakanu, ali su pojedini klubovi preko posrednika poručili Zvezdi da su voljni da Boaćija plate pet miliona. S druge strane, cifra s kojom se Pavkov povezuje iznosi 4.5 miliona.

I za Dejana Joveljića Zvezda je, preko menadžera, dobila usmenu ponudu od pet miliona. Za mladog napadača se intersuje Štutgart, ali crveno-beli ne žele da čuju za to. Eventualno ukoliko bi se cifra duplirala, jer na Marakani smatraju  a Joveljić vredi barem 10 miliona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    4. maj 2019 | 12:39

    Jovelja minimum 10 milki. Mamic ga ne bi dao ispod 15.

  • Kodiaq

    4. maj 2019 | 16:46

    Marko Marin je sigurno najbolji fudbaler koji je u zadnjih 10godina igrao u nasoj ligi

  • Goran

    4. maj 2019 | 16:01

    Za Jovelju malo je i 10 ne dajte ga ni slucajno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA