≫ 

Nebitno da li je iz Zvezde, lepo je kad srpski igrač ode u vrhunski klub kao Real: Jovančić o tituli crveno-belih i najskupljem Srbinu u istoriji fudbala (VIDEO)

Jovančić upozorio da do titule ima još tri boda i da nema opuštanja i čestitao Joviću

  • 1

Vezista Crvene zvezde Dušan Jovančić kaže da prošle godine u ovo vreme nije razmišljao o tituli, a sada mu je ona na dohvat ruke. Tri boda i meč protiv Mladosti iz Lučana dele crveno-bele od odbrane naslova prvaka.

- Velika mi je želja da uzmem neki trofej u karijeri, ovo će mi biti prva titula. Nadam se da neće biti poslednja i sa velikim nestrpljenjem čekam tu utakmicu koja može da reši sve - rekao je Jovančić.

Sve se za njega promenilo početkom juna prošle godine, kada je novosadske crveno-bele, zamenio beogradskim i iz Vojvodine došao u Ljutice Bogdana.

- Pre nego što sam došao u Zvezdu nisam razmišljao o tituli, ali kada sam stigao, nadao sam se, to je bio prvi cilj i vrlo smo blizu.

Nije hteo da komentariše mogućnost da zaigra kao starter protiv Mladosti, a kazao nam je da mu se dopala uvertira na Slaviji, gde su zvezdaši docrtavali grbu kluba i treću zvezdicu zbog 30. titula (zvanično će biti 29).

Navijači već spremaju konfete, Delije pirotehniku i sve je spremno za proslavu titule do koje još fale tri boda.

- Ne smemo tako da razmišljamo, pred svaku utakmicu, pogotovo kući se očekuje naša pobeda. Ne smemo da razmišljamo tako i u svaku moramo da uđemo isto, maksimalno. Svesni smo i videli smo da lako može da se oklizne. Mladost je sjajna ekipa i bori se za Evropu, pa neće biti opuštanja - tvrdi vezista Zvezde.

Ni njega nije zaobišla vest o Realovoj kupovini srpskog špica iz Ajntrahta - Luke Jovića za 60 miliona evra.

- Čitao sam jutros, ne znam koliko je tačno, video sam da su objavili svi pa verujem da jeste. Ništa, čestitam mu, zaslužio je, odigrao je fantastičnu sezonu i želim mu da nastavi tako i u Realu... Ja ga ne poznajem, ali je zvezdaš i njeno dete. Nebitno što je iz njene omladinske škole, lepo je što je neki naš igrač otišao u tako vrhunski klub - kaže Jovančić.

Da podsetimo, meč između Zvezde i Mladosti iz Lučana je u nedelju od 18 časova.

VIDEO - Joveljić poručuje: Tandem sa Jovićem u Realu? Zašto da ne!

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • peta kineska caka zvezdine zvezde

    4. maj 2019 | 16:16

    vala neka..konacno jedan od 1000 da nije u kini...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA