Ne znam gde ću posle, ali hoću da igram: Riberi i Roben idu iz Bajerna, klub za Francuza pravi poseban oproštaj

Kraj velike ere u Minhenu

  • 6

Fudbaler Bajerna koji će na kraju karijere sigurno zaslužiti i status legende nemačkog giganta Frank Riberi odlazi iz kluba po isteku ugovora ovog leta.

Riberi je u Bajern stigao još leta 2007. godine iz Marseja za 20 miliona evra, a istovremeno kada odlazi Riberi, ide i Holanđanin Arjen Roben. On je u Bajernu od dolaska iz Real Madrida 2009. godine.

- Bajern obojici duguje mnogo toga i ono što možemo jeste da im upriličimo emotivan i lep oproštaj. Pomogli su da se oblikuje Bajernova najuspešnija decenija - rekao je predsednik kluba Karl Hajnc Rumenige.

Bajern će između ostalog, za Riberija odigrati počasni meč sledeće godine. Francuz je osvojio osam titula prvaka Nemačke i na pragu je devete. Ono važnije, Riberi ima i trofej Lige šampiona sa ovim klubom iz 2013. kada je disciplinovanu mašineriju vodio Jup Hajnkes.

- Nemam konkretan plan za posle leta i sledeću sezonu. Nisam siguran gde bih mogao da idem i igram fudbal. Nastaviću da igram, ali ništa još nije sigurno 100 posto - rekao je Riberi.

VIDEO - Navijači Ajaksa prave šou na ulicama Londona pred polufinale Lige šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA