≫ 

Zvezda, na ruskom, uputila saučešće poginulim putnicima aviona sa Šermetjeva (FOTO)

Crveno-beli uz bratski ruski narod u teškim trenucima

  • 7
Marakana, stadion Rajko Mitić, navijači, Fudbalska reprezentacija Srbije, Fudbalska reprezentacija Crne Gore Foto: Telegraf

Moskovski aerodrom "Šermetjevo" u nedelju je bilo mesto tragedije zbog pogibije 41 putnika aviona koji se srušio i zapalio. Buktinju je preživelo 37 ljudi, dovoljno srećnih da izvuku živu glavu iz paklene buktinje.

Poruke saučešća Rusiji, Moskvi i prodicama preminulih stižu sa svih strana, a patnju prouzrokovanu nesrećom sa ruskim narodom deli i Fudbalski klub Crvena zvezda.

Crveno - beli su u ponedeljak uputili saučešće porodicama nastradalih, a preživelima poželeli brz oporavak posle stravične nesreće.

- Fudbalski klub Crvena zvezda izražava najdublje saučešće porodicama i prijateljima preminulih u avionskoj nesreći, i takođe želi brz oporavak povređenima - piše, na ruskom, u poruci Zvezde "okačenoj" na tviteru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perke

    6. maj 2019 | 19:56

    Stub srpstva mora da se oglasi povodom ove tragedije u ime nas, obicnih Srba, cija rec ne dopire toliko daleko...

  • РВ

    6. maj 2019 | 21:15

    И сад је то посебно битно на којем језику је Звезда послала телеграм саулешћа. Боже, свашта

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    6. maj 2019 | 20:32

    Ovi se svuda oglašavaju i svima se uvlače da ne kažem gde.Kao i Novickom sto je fmp slao oproštajno pismo jer se povlači kao igrač a nigde ne postoje kao SD na čelu sa krcunom i komarom NHL fmp

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA