≫ 

Napredak je znao šta mu se sprema u Humskoj, zato je tražio izuzeće sudije Nikolića!

Potpuno je neverovatno kako je ovaj arbitar i dalje na listi posle silnih grešaka ove sezone

  • 14

Ne smiruju se strasti posle burne utakmice Partizana i Napretka u Humskoj. Gosti ne žale za porazom, on je sastavni deo igre i kao takvog ga uvek prihvataju, ali su vrlo kivni, ogorčeni, na način na koji su tretirani od strane sudije Bojana Nikolića. 

Trener Kosanović je već rekao mnogo toga o ljudskim kvalitetima arbitra, čije su izuzeće, sada je poznato i to, Kruševljani tražili u danima pre utakmice - kao da su predosetili šta im se sprema.

I nisu ga dobili!

- Toliko se ogrešio o nas da ne želim više da ga sretnem uživotu. Ovom prilikom je manje bolelo nego u Lučanima, kada nas je eliminisao iz borbe za izlazak na međunarodnu scenu, ali to ne umanjuje njegovu krivicu. sram ga bilo - rekao je sportski direktor Napretka Bojan Filipović, prenosi Sportski žurnal.

Na pitanje zašto klub, posle lošeg iskustva u Lučanima, nije tražio izuzeće Nikolića za meč sa Partizanom, Filipović je odgovorio:

- Ko kaže da nismo?

I zaista, posle svega, postavlja se samo jedno logično pitanje: kako je sudija sa toliko propusta i kikseva, nenamernih ili namernih, svejedno je, dobio da sudi meč od velike važnosti kao što je to bio ovaj u Humskoj.

Podsetimo da je Nikolić brljao i u Nišu, na meču Radničkog i Partizana, kada je "zažmurio" na mahanje pomagača i priznao neregularan gol Nišlija.

Ni ta greška ga nije koštala izuzeća u nekim narednim utakmicama...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    7. maj 2019 | 00:34

    Jbg i Brih je trebao odavno da ne sudi ali nekima treba za namestanje!

  • R R

    7. maj 2019 | 02:10

    Znao je i Partizan i to oba puta protiv crvenkapice i upozorio na to pa oba puta ga sahranise priznavanjem gola iz auta i priznavanjem odbrane Stojkovica kao gol. Zasto se o tome malo ne pise i crvenkapinoj tituli i broju dosudjenih penala u odnosu na broj utakmica ?

  • Stojnik

    7. maj 2019 | 07:14

    Pitajte nikolića kako je prošao pre 20-ak godina kada ga je u stojniku na utakmici okružne lige jurilo 50-ak navijača domaće ekipa ,pa su mu probušili gume na automobilu ,jedva se izvukao ,pa se svi zapitajte kako je došao do prve lige....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA