Jedino Zvezda igra u petak, opasan klinč u borbi za Evropu: Poznate satnice poslednja dva kola

Biće zanimljivo u subotu u Lučanima, ali i 19. maja na Marakani

  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde u pretposlednjem kolu igraju protiv Proletera u Novom Sadu, Partizan gostuje Vojvodini, a Radnički iz Niša ide u Kruševac gde će igrati protiv Napretka.

Zanimljivo će biti u borbi za Evropu jer Čukarički i Mladost igraju međusobno u Lučanima, pa bi Brđani mogli da pokvare planove Partizanu, a Mladost da se opet umeša u trku za treće mesto.

Crveno-beli koji su već osvojili titulu igraju u petak (10. maj) od 18 časova sa Proleterom, a svi ostali dan kasnije, u subotu od 16 sati.

Zemun i Dinamo Vranje gaje kakve takve nade za opstanak. Vranjanci igraju protiv Spartaka kod kuće, a Zemunci u Gornjem gradu dočekuju Radnik. Mačva i Rad igraju u Šapcu, a Voždovac i bačka na "krovu".

Poslednje superligaško kolo se igra 19. maja i svi mečevi će početi u isto vreme, od 18 sati.

Zvezda dočekuje napredak i Delije su već najavile šou na tribinama što zbog titule, što zbog obeležavanja 30 godina od osnivanja navijačke grupe. Radnički čeka Mladost, Partizan u Humskoj igra sa Proleterom, a Čukarički na Brdu sa Vojvodinom.

Dinamo ide "na noge" Bačkoj, a Mačva Radniku u Surdulicu. Zemun će će svoju sezonu u Superligi završiti gradskim derbijem protiv Rada na Banjici.

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

VIDEO - Kosanović nezadovoljan drugim poluvremenom u Humskoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA