Gospodska izjava igrača Totenhema: Žao mi je Ajaksa, bili su bolji od nas u oba meča!

Eriksen smatra i da Mura treba da dobije statuu u Londonu

  • 1

O polufinalno meču između Ajaksa i Totenhema će se još dugo pričati! Tačnije, analiziraće se to kako su Kopljanici propustili da posle 1:0 u Londonu i 2:0 kod kuće ne odu u finale Lige šampiona!

Primili su prvo dva gola za 204 sekudne, da bih ih Lukas Mura dokrajčio het-trikom u 95. minutu za konačih 3:2 i odlazak Pevaca na megdan Liverpulu.

- Srce i Lukas Mura, tako smo pobedili Ajaks. On će biti heroj. nadam se da će mu u Londonu izgraditi statuuu - rekao je vezista Totenhema Kristijan Eriksen, a zatim dao jednu gospodsku izjavu:

- Žao mi je Ajaksa. Bili su bolji od nas u obe utakmice. Večeras smo mi stvorili više pravih šansi, ali su oni igrali bolji fudbal. Ipak, mislim da će svi uživati u finalu Lige šampiona.

FK Ajaks - FK Totenhem Eriksen u duelu sa igračem Ajaksa Foto: Tanjug/AP

Na njegovu izjavu se nadovezao i levi bek Totenhema Deni Rouz.

- Videli smo Liverpul. Samo su dokazalid a ništa nije gotovo, dok zapravo nije gotovo. Bili smo razočarani nastupom u prvom meču, ali smo večeras pokazali karakter. Možemo da budemo ponosni na ovaj rezultat - rekao je Rouz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA