≫ 

Da li su propali pregovori Pankova i Zvezde? Tončev najavljuje ostanak fudbalera u Radničkom!

Iako su klubovi dogovorili saradnju, predsednik Nišlija sada tvrdi da je štoper u planovima za narednu sezonu, uprkos interesovanju za njega

  • 4

Predsednik Radničkog iz Niša, Ivica Tončev, ističe da je Radovan Pankov važan šraf u timu ekipe sa Čaira i navodi da je on blizu ostanka u Nišu, iako je za njega zainteresovana Crvena zvezda.

Naime, kako je Telegraf najavio, Zvezda i Radnički su postigli dogovor oko obeštećenja za Pankova u iznosu od 300.000 evra, ali igrač nije bio zadovoljan ponuđenim ugovorom na Marakani u iznosu od 10.000 evra mesečno.

Crveno-beli imaju takav princip kada su u pitanju pojačanja iz domaće lige i ne žele da menjaju princip ni kada je Pankov u pitanju.

Ivica Tončev. FK Radnički Niš Pankov ostaje u Nišu, tvrdi Tončev; Foto: Marko Todorović

On nije prihvatio prvu ponudu i tražio je vreme da razmisli. Sa druge strane, ni Zvezdi se ne žuri, jer prelazni rok za crveno-bele počinje tek 15. juna.

Izjava Tončeva nagoveštava da je situacija trenutno na "stend baju" kada je u pitanju dogovor Pankova i Zvezde, iako igrač ističe da novac nije prepreka između njega i crveno-belih.

- Našu ekipu izvanredno je ukomponovao trener Nenad Lalatović, sa saradnicima. Nastavićemo jačanje Radničkog, što znači da nema razgradnje ekipe. U našim planovima je da i Radovan Pankov, bez obzira na sve ponude, ostane do kraja ugovora u Nišu. Dokazao je u ovoj sezoni da može biti novi vođa Reala sa Nišave. I ne samo njega, već i ostale igrače iz kostura, pod ugovorom, zadržaćemo u klubu.

- Znam da bi fudbalera takvog kalibra, kakav je Pankov, zbog potencijala i kvaliteta, poželeli mnogi u Srbiji i inostranstvu. Za sada, Pankov ostaje na Čairu i sa njim, planiranim pojačanjima i mladima iz omladinskog pogona i iz ovog dela Srbije koji su se nametnuli tokom sezone, stvorićemo jači Radnički. Ponoviću, stvaramo Radnički koji će u narednoj sezoni jurišati na titulu prvaka Srbije - rekao je Tončev za Žurnal.

VIDEO: Joveljić poručuje: Tandem sa Jovićem u Realu? Zašto da ne!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crazy North

    9. maj 2019 | 12:24

    Znam bice raznih komentara, ali mogu samo da vam kazem da je Pankov izuzetan potencijal i mozda bolji igrac od sve trojice stopera Zvezde. Brz, stamen, dobar u igri glavom... Nadam se da ce doci u Zvezdu i da cete se uveriti u ovo sto vam pricam...

  • Marko

    9. maj 2019 | 11:23

    Mi trenutno u timu imamo tri Pankova a to su Savic,Milunovic i Babic, prema tome ne treba nam četvrti Pankov vec iskusan stoper (tipa Le Taleka) kako bi se osetila razlika u zadnjoj liniji! 😌

  • Sima

    9. maj 2019 | 12:47

    Naravno da ce doci u zvezdu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA