≫ 

Heroj Moura doživeo emotivni lom: Napadač plakao kao kiša i brisao suze dok je gledao snimak iz rodnog Brazila! (VIDEO)

Napetost, stres i adrenalin kulminirali su suzama Lukasa Moure

  • 3

Tvorac het-trika Totenhema i jednog od najvećih preokreta u Ligi šampiona, makar kada je reč o ovoj sezoni, Lukas Moura doživeo je najemotivniji trenutak večeri posle utakmice.

Naime, novinari su napadaču pokazali snimak iz rodnog Brazila na kojem se vidi prenos utakmice, njegovi golovi i komentatori koji emotivno proživljavaju njegov pobednički gol. Dok je sa slušalicama u ušima posmatrao i slušao svoje sunarodnike, oči su mu se polako punile suzama koje jednostavno nije mogao da zadrži.

- Hvala mojoj porodici i svim prijateljima na podršci. Ne radi se samo o meni, ovo je uspeh celog tima - završio je Moura, neprestano brišući suze s lica.

Potom samo je kratko stigao da prokomentariše osećaj koji ima.

- Nemoguće je objasniti osećaj. Presrećan sam i ponosan. Verovali smo da je moguće, zaslužili smo ovaj trenutak jer smo jedna velika porodica. Ovo je veliki dar od Boga - pričao je u suzama posle utakmice junak Totenhama Lukas Moura.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    9. maj 2019 | 13:44

    Kada sam još govorio da je ovo zver od igrača,bio bih fenomenalna zamena u Bajernu umesto Robbena i Riberya....Ali tipičan primer nenametljivog i povučenog fudbalera...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA