≫ 

(VIDEO) Miletić uleteo u kadar da izljubi Stojkovića, golman Partizana poručio: Zasluženo smo u finalu, protiv Zvezde šta nam Bog da

Golman Partizana nije imao previše posla u Nišu, gde će crno-beli za osam dana igrati ponovo - za trofej Kupa

  • 6

Utakmice od najvećeg značaja za Vladimira Stojkovića su nešto sasvim uobičajeno, kao "dobar dan". Pregrmeo je iskusni golman toliko toga preko svojih leđa, pa je revanš polufinala Kupa u Nišu, iako sve samo ne običan, bio tek samo jedan najnormalniji duel po bivšeg reprezentativnog čuvara mreže.

Iako je nakon meča bio potpuno staložen, po reakciji nakon datog gola Partizana jasno je koliko mu je bilo stalo do prolaza u finale preko Radničkog.

- Nema šta, utakmica od velikog značaja i za nas i za Radnički, bilo je emocija, rat bukvalno na terenu, i mislim da smo zasluženo prošli u finale - bili su prvi utisci Stojkovića, kome je poljupcem čestitao saigrač Miletić pred kamerama.

- Radnički je pokazao da je ozbiljna ekipa sa ozbiljnim trenerom. Borili su se, bilo je teško do 75. minuta, pogotovo kad smo prmili gol. Znali smo naš cilj, a to je da nas postignut gol "sto posto" vodi u finale. Tako smo i namestili celu utakmicu, bodrili se, znali smo da je ovo sigurno najveća i najbitnija utakmica za naš klub. Svi smo bili odgovorni i požrtvovani i zasluženo smo ušli u finale.

Polufinale kupa, FK Radnički - FK Partizan

Stojković sa saigračima slavi prolazak u finale Kupa posle remija u Nišu - 1:1 Foto: Nikola Tomić

Burno je Stojković proslavio gol, otrčao je do "zapadne" tribine, tik ispred Lalatovića. Odavno tako nije slavio neki uspeh...

- Sigurno, to su emocije, ali na tome se i završi.

Za osam dana ponovo će Partizan na "Čair", samo što će protivnik biti šampion, Crvena zvezda - za trofej!

- Jeste, sigurno da to će biti najveća utakmica, najveći ispit za nas. Videćemo, imamo osam dana da se spremimo. Zvezda je velika ekipa, biće borbe, pa šta nam Bog da.

Posle plasmana "večitih" u finale postavlja se pitanje da li bi trebalo promeniti lokaciju odigravanja. Niše je određen kao domaćin, ali je daleko lakše organizovati derbi u Beogradu nego van njega.

- Nemam problem da se premesti bilo gde, da li na "Marakanu", da li na stadion Partizana. To je moje lično razmišljanje, ne znam kako ostali razmišljaju.

VIDEO: Slavlje Stojkovića posle gola Partizana - otrčao je do zapadne tribine 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zulender 2

    16. maj 2019 | 06:49

    Kako prizivas boga a promenio veru i zoves se mustafa?! A pritom si vratio pasos...

  • Sinovec

    16. maj 2019 | 00:04

    E sad da primis 5 komada i da im ugasiš klub!

  • Angry

    16. maj 2019 | 11:44

    Jel ima neko kod njih da navija za partizan!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA