≫ 

VEČITI DERBI U FINALU KUPA! Radnički slavio 5 minuta, pa Tošić zakazao duel Zvezde i Partizana za trofej! (VIDEO)

Rasplet po meri Partizana, tim Save Miloševića će igrati protiv Zvezde za pehar Kupa!

  • 73
Polufinale kupa, FK Radnički - FK Partizan

Foto: Nikola Tomić

Fudbaleri Radničkog iz Niša nisu uspeli da ugroze Partizan u revanšu polufinala Kupa Srbije, bilo je 1:1 nakon pobede crno-belih u Humskoj sa 1:0!

Partizan je u Niš doneo minimalac, čime se garantovala napeta i žestoka borba za finale Kupa, koje će se igrati u Nišu 23. maja.

Upravo je to domaćinstvo finala bilo motiv više za Nenada Lalatovića i tim, a sa druge strane, Crvena zvezda je sve praktično rešila u 1. meču sa 4:1, u drugom se sve završilo bez pogodaka.

Igralo se ravnopravno veoma dugo, Radnički je čak poveo preko bivšeg igrača Zvezde Saše Stojanovića u 75. minutu, ali je već u 80. iskusni Zoran Tošić presudio, jer je računica bila preteška za Nišlije.

Bilo im je potrebno da postignu još dva gola, a nisu pokazali tokom više od sat vremena da imaju kapacitet da ugroze Stojkovića. Takođe, užasno stanje terena dodatno je kumovalo očajnoj igri na obe strane, pa ćemo gledati opet večiti derbi u finalu, prvi put posle 2017. godine, kada je Partizan u Humskoj osvojio duplu krunu sa 1:0 golom Nikole Milenkovića.

Polufinale kupa, FK Radnički - FK Partizan

Foto: Nikola Tomić

TOK MEČA, RADNIČKI - PARTIZAN 1:1

90+4. minut - Rutinski je sve priveo kraju Partizan za sigurni plasman u finale, svi udarci su bili sa distance ili jalovi do kraja! Stojković čak nije morao da interveniše...

85. minut - Nikodijević se čak provukao bez crvenog kartona, laktom je udario Pavlovića i to je video linijski sudija. Ipak, glavni arbitar je još jednom smirio tenzije, pokazao je žuti.

84. minut - Pankov je ukrotio Rikarda u punom trku ka golu, uspeo je i udarac da izblokira!

80. minut - GOOOOL! Tošić poravnava, sada je Partizan na pragu finala, Radničkom trebaju još dva gola!

75. minut - GOOOOL! Stojanović za 1:0 u polufinalu Kupa, sada je potpuni egal! Orilo se "Caki, Caki", što je nadimak ovog 36-godišnjeg veterana.

72. minut  - Urošević umalo da postigne gol iz lošeg centaršuta! Delovala je da lopta ide ka mreži, ali je u poslednjem trenutku felširala van okvira.

70. minut - Komplikovale su Nišlije ispred 16 metara Partizana, probali su da iznude slobodnjak preko Haskića, ali ne baš ubedljivo. To je još jednom izludelo Lalatovića, koji je uveo Nomu u međuvremenu.

63. minut - I dalje nema izmena, ali ni ozbiljnijij šansi! Naravno, to ide na ruku Partizanu, pa su Nišlije sve nervoznije.

58. minut - Loš teren je bio koban po domaćina! Odskakala je lopta nezgodno, Ranđelović je poslao nebu pod oblake kada je imao lepu priliku da sa 10-ak metara matira Stojkovića.

52. minut - Lalatović je rafalom psovki "častio" sudiju, koji ga je smirivao  dugo i staloženo. Ima sreće Lalatović što nije isključen, a sve vreme se sa tribina ori "lopovi, lopovi".

47. minut - Nastavljeno je drugo poluvreme bez izmena, još veruju prvobitnim snagama Lalatović i Milošević.

46. minut - Lalatović je vršio pritisak na sudiju na poluvremenu, to je činio i Stojanović. Nezadovoljne su Nišlije, mada se čini da nemaju razloga, korektno je bilo suđenje u prvom delu igre.

39. minut - Drinčić zadaje dosta problema bivšem klubu na sredini, uzvratio mu je Pantić odličnim udarcem. Ipak, prohujala je lopta pored gola Ristića.

31. minut - Tražio je Partizan penal, ali intenzitet nije ubedio sudiju da pokaže na belu tačku! Bilo je kontakta između Haskića i Strahinje Pavlovića, koji je pao na leđa, ali je Lukić bio nem na to.

24. minut - Snažan udarac Ranđelovića ukrotio je Stojković, skrenuo je loptu u korner! Neprocenjivo je iskustvo Stojkovića na ovom meču, čak je sebi dao malo i luksuza da dribla Nišlije kada je iznosio loptu.

Polufinale kupa Vojvodina, FK Radnički - FK Partizan

Foto: Nikola Tomić

20. minut - Sada je i Milošević podigao glas, sve su bliže Nišlije golu Partizana, Drinčić je centrirao, Rikardo je čak bio taj koji je otklonio opasnost.

15. minut - Lazar Ranđelović najveća je opasnost po Partizan, kome je adut bio i Lazar Pavlović. Otvorio je jednu kontru, što je Šćekić usporio.

11. minut - Lalatović, u svom maniru, ne miruje. Besneo je uz aut stazu, tražio prekid, faul, vršio pritisak, motivisao tim, dok je Milošević staložen.

5. minut - Počelo je uz varnice, Drinčić je pokazao zube Pantiću, koji je pao kao pokošen posle jednog duela. Potom je bivši vezista Partizana pružio ruku talentovanom igraču, pa se igra nastavila. Tribine nisu ispunjene do poslednjeg mesta, čak se čini da su i Grobari podbacili sa posetom.

UOČI MEČA

Još sat vremena pre početka, dok je Savo Milošević na terenu davao izjavu, pojedini navijači su ga prozivali, ali i Vladimira Stojkovića, oslovljavajući ga sa "Mustafa", što je inače prozivka Delija.

Baš zbog uzavrelih strasti, policija je pojačala snage ispred svečane lože, pored njih, tu je i privatno obezbeđenje Partizana.

Savo Milošević nije mario za prozivke, a sastav je iskrojio sa Lazarom Pavlovićem, momkom rođenim 2001. godine, koji nije do sada igrao u 1. timu Partizana!

FK Radnički Niš

Mere uoči meča Foto: Telegraf.rs

Takođe, zanimljivo je da se u loži našao i Zvonimir Vukić, ali i Ljubiša Tumbaković, selektor Crne Gore i nekadašnji trener Partizana.

Radnički - Partizan 1:1

(Stojanović 74 - Tošić 80)

Stadion: Čair Gledalaca: - Sudija: Lazar Lukić

Radnički: Ristić, Đorđević, Pankov, Stojanović, Ranđelović, Todorovski, Drinčić, Bondarenko (od 68. Noma), Crnomarković (od 75. Nikodijević), Grbić (od 74. Petrović), Haskić

Partizan: Stojković, N. R. Miletić, Valijente, S. Pavlović, Urošević, Šćekić, Zdjelar, Tošić (od 88. Smiljanić), Pantić, L. Pavlović (od 82. Ilić), Rikardo.

VIDEO - Nišlije prozivaju Savu Miloševića i Vladimira Stojkovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gazi filijalu

    15. maj 2019 | 19:51

    kup je nas..gledali smo laznog sampiona zvezdu danas koji bez penala ne moze dati gol da se igralo do nove godine..idemo zgazite zvezdinu filijalu radnicki a onda projekat jos jednpom poniozit i porazit..da se zna ko je ko..postena srbija je uz vas..

  • Vuko

    15. maj 2019 | 22:05

    Dva penala kao suza i crveni za lakat,to niko ne vodi i ne sme da svira,ovo je iživljavalje.Lalatovič više u terenu nego van terena.E moja Srbijo

  • GP

    15. maj 2019 | 22:02

    Partizan i Radnicki su ove sezone igrali 5 meceva i u svih pet je Partizan drasticno ostecen. Veceras dva penala iz fudbalskih udzbenika i crveni karton, umesto zutog, za igraca Radnickog koji namerno udara laktom igraca Partizana. Neverovatan bezobrazluk sudije su ponovo pokazale prema Partizanu. No veceras im je sve bilo uzalud. Mali Pavlovic (10) dobar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA