Partizan je bio domaćin 12 puta u poslednjih 17 godina! Delijama nejasno što crno-belima smeta pomeranje finala Kupa

Navijači Crvene zvezde ukazali na to da je Partizan daleko više puta bio domaćin utakmice za pehar

  • 60

Finale najmasovnijeg srpskog fudbalskog takmičenja je pomereno iz Niša u Beograd na stadion "Rajko Mitić", nakon što su do borbe za trofej prošla oba večita rivala i Zvezda i Partizan.

I dok su u Partizanu u petak popodne izdali saopštenje u kom se pitaju zbog čega je finale pomereno i gde tvrde da nekome nije odgovaralo što je Partizan prošao u finale, navijači Zvezde imaju drugačije viđenje.

Poznati navijački portal Red Star Belgrade podseća da je finale Kupa u poslednjih 17 godina odigrano na stadionu Partizana čak 12 puta.

Izuzeci su 2016. godina kada je domaćin bio Gornji Milanovac, 2018. kada je to bila Surdulica i 2012. kada je Zvezda bila osvajač u Kruševcu pobedom nad Borcem iz Čačka (2:0).

Marakana je dvaput za to vreme bila domaćin, 2015. kada je pobednik Kupa bio Čukarički i 2011. kada je je Vojvodina poražena službenim rezultatom od Partizana.

Dok crveno-beli skoro 20 godina nisu igrali finale na svom stadionu, igrali su ga pre dve godine protiv Partizana u Humskoj. Jedini gol na meču je tada postigao Nikola Milenković i crno-beli su uzeli posle prvenstva, tim pogotkom overili i duplu krunu.

VIDEO - Počelo slavlje: Delije bakljadom slave titulu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    17. maj 2019 | 23:38

    Koliko moras da budes glup navijac Zvezde da i dalje ne provaljujete da Zvezda bez i jednog razloga namerno pomerila mec jer se uplasila Partizana. Umesto da izadje na teren u Nisu, Zvezdana je pobegla u svoje dvoriste

  • Nish Lee Ja

    17. maj 2019 | 23:40

    A zasto ne Nis.....alo bre....cemu onda odluka od jesenas. Sprdnja. Ima i u Nisu navijaca i crveno i crno belih zasto da ne vide svoje klubove uzivo. Cirkus od Srbije. I ne prebacujte ovo na sukob czv i pfc nego hledajte da ja Nisu uzeto domacinstvo kao i zatada od ulaznica, hoteli.....Samo neka zivi prestonica a unutrasnjost moze da gleda na tv-u.

  • ..

    17. maj 2019 | 23:01

    A koliko je tim iz ljutice bogdana igrao u finalu kupa?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA