Novi špic na Zvezdinoj listi želja: Traži ga pola Serije A, ali crveno-beli ne odustaju (VIDEO)

Ilija Nestorovski iz Palerma jedan je od igrača koji je na radaru Zvezdine skauting službe

  • 31

Crvena zvezda nema vremena za slavlje nakon što je na Marakani podignut pehar za osvajanje 30. titule, već uveliko traži pojačanja za narednu sezonu, a posebno za napad na novu Ligu šampiona.

Već smo pisali da su glavne pozicije koje se traže napadač, zadnji vezni i štoper. Nekoliko imena već se pojavilo u medijima, a novi igrač koji je na radaru crveno-belih je reprezentativac Severne Makedonije, Ilija Nestorovski.

On nastupa za Palermo, koji je odlukom FS Italije izbačen u Seriju C, iako je tim sa Sicilije bio u borbi za ulazak u Seriju A.

U Palermu nastupa i naš bivši reprezentativac, Slobodan Rajković, koji je nedavno dao ekskluzivan intervju za Telegraf. On je najavio da ne bi bio zainteresovan za dolazak u Zvezdu, ali kod Nestorovskog bi situacija mogla da bude drugačija.

Kako saznajemo, Makedonac je na radaru Zvezde već više od godinu dana, ali na Marakani nisu optimisti da bi on na kraju ipak mogao da završi u Zvezdi ovog leta. Problem je što je za Nestorovskog zainteresovano gotovo pola klubova iz Serije A, koji bi ga rado videli u svojim redovima.

On je ove sezone u 28 utakmica za Palermo u svim takmičenjima postigao 15 golova i imao 5 asistencija, a dobra sezona, kao i izbacivanje Palerma u treću ligu, alarmirao je klubove sa "Čizme" da krenu u borbu za njegov potpis.

Nestorovski je reprezentativac Severne Makedonije, u kojoj je na 21 utakmica postigao 4 gola. Takođe je prešao i sve druge mlađe kategorije svoje reprezentacije.

Podsetimo, kao potencijalno pojačanje na poziciji napadača figurira i reprezentativac Irana Mehdi Taremi.

VIDEO: Vatromet na Marakani za kraj sezone iz snova

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA