≫ 

Bunjevčevićev brat na ivici suza: Nije imao reči da zahvali fudbalskim gromadama što su došli! (VIDEO)

Mirko Bunjevčević se zahvalio svim učesnicima i nada se da će ovaj memorijal zaživeti i biti još bolji

  • 0

Nekadašnji fudbaleri "večitih" rivala, kao i srpskog i jugoslovenskog fudbala, kao i prijatelji nekadašnjeg kapitena Zvezde i igrača Totenhema Gorana Bunjevčevića, podeljeni u dva tima odigrali su meč u znak sećanja na preminulog Bunju.

Na klupi "crveno-belih" je tandem sa kojim je Bunjevčević radio dok je igrao za Zvezdu - Slavoljub Muslin i Zoran Filipović, dok su treneri "Bunjinih prijatelja" Ljubiša Tumbaković i Vladan Milojević i Aleksandar Janković.

U taboru Zvezde su još Dejan Stanković, Dejan Savićević, Nikola Žigić i Mihajlo Pjanović, dok tim prijatelja još predstavljaju Predrag Mijatović, Savo Milošević, Marko Pantelić, Mateja Kežman...

VIDEO: Petar Bunjevčević zakucao šesti gol za Zvezdu

Brat preminulog Bunjevčevića, Mirko zahvalio se svim učesnicima:

- Jako emotivan trenutak za mene. Hteo sam da se zahvalim svima, svim fudbalerima, ovim gromadama, i ljudima koji su došli da gledaju meč po ovom vremenu. Hvala i fudbalskom savezu Srbije, nadam se da će se manifestacija nastaviti, da li u ovom obliku ili drugačime, videćemo - rekao je Mirko Bunjevčević.

VIDEO:  Dejo Savićević asistent - Pjanović strelac: Pogledajte gol koji je Ivica Kralj primio od Zvezde na memorijalu ''Goran Bunjevčević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA