≫ 

Milojević: Šteta zbog ovog trofeja, vraćamo se sledeće sezone da ga osvojimo! (VIDEO)

Imaće Zvezdin štab šta da gleda posle poraza od Partizana na "Rajku"

  • 28

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da njemu i njegovom štabu tek sledi analiza poraza u finalu Kupa od Partizana.

- Pa dobro treba da pogledamo ponovo utakmicu i napravimo analizu. Želeli smo žarko, ali to sada nije bilo dovoljnno. Sezona je bila dobra, žao mi je što nismo krunisali ovim trofejem, a sada idemo da se odmorimo pa da se vratimo sledeće sezone da probamo da ga osvojimo - rekao je Milojević posle utakmice.

Njegov tim je poražen sa 1:0 posle 96 minuta fudbala na stadionu "Rajko Mitić" u finalu Kupa Srbije od večitog rivala pogotkom Bojana Ostojića iz 14. minuta utakmice.

Zvezda za sve vreme utakmice nije ličila previše na sebe iz ove sezone i crno-beli su joj dozvolili tokom meča samo jednu šansu, a bili su opasniji posebno u prvih 45 minuta meča.

VIDEO - Igrači Partizana uzeli Kup i otpevali hit pesmu Saletu Iliću

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    23. maj 2019 | 21:59

    Milojeviću, najpre se nadam da ćeš pročitati komentar... Odmor niste zaslužili, jer drugi deo sezone kao da niste ni igrali! Bez žara, bez ideje, besmisleno, jalovo, sporo... Ali nijednu utakmicu niste odigrali dobro. Pogledaj sam i budi samokritičan. Gde je tvojih ruku delo, gde je tvioje trenersko znanje i nadogradnja tima i igre? Mi se 4 meseca nismo "sastavili"... Svaka čast na plasanu u grupnu fazu LŠ, ali mi se čini da si ovim porazom i ovako sramotnom igrom sve to poništio! Veruj mi da si sada ponovo "na nuli", jer je ovo veliki šamar. Mislim da sada ni rastanak nije preterano daleko i valjalo bi da razmisliš i o toj soluciji. Ako već imaš te milionske ponude, idi i uzmi taj novac...Jer ako tebe Sima Krunić "oduči od fudbala", a ni početnikSava nije bio daleko od toga, mislim da si svoju epizodu u Zvezdi, zapečatio!

  • Crazy North

    23. maj 2019 | 21:30

    Partizanu čestitke, a nama... Ne razumem ovakvu bezvoljnu igru u derbiju... Bez agresije... I to nije samo veceras slucaj, ovo je vec celu polusezonu... Nadam se da ce iz ovoga izvuci pouke i izaci jaci...

  • Oki

    23. maj 2019 | 21:42

    Miloje izgubio si najdraži trofej i prošle i ove godine.Imaš najbolje igrače igra nula celu polu sezonu.Sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA