≫ 

Ožegović se vraća u Partizan: Arsenal odustao od srpskog napadača!

Ruski klub odustao od transfera, pa će se fudbaler javiti treneru Savi Miloševiću na početku priprema za novu sezonu, jer ima važeći ugovor

  • 9
Ognjen Ožegović Ognjen Ožegović; Foto: Marko Jovanović

Pozajmica Ognjena Ožegovića u Arsenalu iz Tule je i definitivno okončana, saznaje Telegraf. Posle godinu dana boravka u Rusiji, napadač Partizana se vratio u Srbiju i, kako trenutno stoje stvari, javiće se treneru Savi Miloševiću na početku priprema crno-belih za novu takmičarsku sezonu.

To praktično znači da Arsenal nije iskoristio otkupnu klauzulu u ugovoru o pozajmici dva kluba, po kojoj je bilo propisano da Rusi, ukoliko žele da zadrže Ožegovića, moraju da isplate osvajaču Kupa Srbije okruglo milion evra obeštećenja, od čega bi izvestan procent imao i Čukarički.

Pomenuti dogovor je bio preciziran tako da su Rusi bili ti koji su “držali i nož i pogaču”, jer je od njihovog stava u vezi sa fudbalerom i zavisio eventualni transfer. Kako Ožegović nije imao veliku minutažu u proteklih godinu dana, Arsenal je odustao od kupovine, pa se igrač po okončanju sezone u Rusiji vratio.

To za Telegraf potvrđuje i agent igrača Radojica Božović.

- Ožegović je završio pozajmicu u Arsenalu iz Tule, neće ostajati u Rusiji. Vratio se u Srbiju i javiće se na početak priprema Partizana, jer ima važeći ugovor, i pokušati da se izbori za svoj status – jasan je Radojica Božović.

Ožegović je u protekloj sezoni odigrao 11 mečeva za Arsenal iz Tule u Premijer ligi i Kupu Rusije, postigao je jedan gol i upisao asistenciju. Ugovor sa Partizanom ga vezuje do 30. juna 2020. godine.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA