Planeta oduševljena slikom na kojoj 69-godišnji Venger dribla Zidana: Ono što se zaista dogodilo je još smešnije! (VIDEO)

Nije se Arsen pretvorio u majstora...

  • 2

Revijalni i humanitarni mečevi veterana uvek razgale srca navijača, spoje se humana misija i uživanje u majstorijama, ovaj put su u glavnim ulogama bili Zinedin Zidan i Arsen Venger.

U Bordou, trener Reala i kultna ličnost Arsenala suočili su se u humanitarnoj utakmici, akteri su bili još Loran Blan i Didije Dešan, a internet je eksplodirao kada je objavljena fotografija na kojoj deluje da 69-godišnji Venger beži Zizuu, koji uz osmeh pokušava da ga povuče za dres.

Fotografu treba odati priznanje na zanimljivom momentu, ali nije se zaista Arsen pretvorio u Ronalda na trenutak.

Zidanu je propala akcija i lopta je došla do Vengera, koji je sa njom čak počeo da beži prema svom golu, videvši da mu Zizu ide u susret. Na kraju,Venger je loptu i izgubio, što je razočaralo mnoge koji su prvo videli fotografiju.

Naravno, Vengeru svakako treba odati priznanje, na želji da na pragu 70. rođendana bude deo ovakvog spektakla!

VIDEO - Fudbaleri Zvezde bakljama došli pred zgradu mlade Filipa Stojkovića, a onda su zapevali najluđu pesmu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iskreno

    28. maj 2019 | 17:38

    bivsi profi kosarkas 37 godina 20kg viska. ne mogu da istrcim 100m a ovaj gospodin mrsav i ima 70 god. i odigra fudbalicu. cuj nece mu niko zameriti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA