≫ 

Šraf koji bi lupio šampionski pečat Dortmundu: Dovedite štopera Bajerna, tamo je višak, a vama će doneti titulu!

Reči slavnog Štefana Efenberga imaju pokriće

  • 2

Bajern će od sledeće sezone biti jači za Bendžamina Pavara i Lukasa Ernandeza u defanzivnoj liniji, što znači da će morati da se proda neko od odbrambenih igrača. Prvi na izlaznim vratima je Džerom Boateng.

Štefan Efenberg, nekadašnji fudbaler Bajerna i reprezentativac Nemačke danas radi kao kolumnista na portalu T-online. U svojoj poslednjoj kolumni pisao je o Borusiji Dortmund i svojim viđenjima ove rekonsrukcije time koju sprovode.

Stefan Efenberg Štefan Efenberg; Printskrin: Youtube/SPOX

Po njegovim rečima, da bi bili kandidati za titulu moraju da dovedu barem jednog iskusnog, sigurnog štopera. Kao idealno rešenje vidi Boatenga, koji je već zimus bio na izlaznim vratima Bavaraca, a nakon što dođu Pavar i Lukas Ernandez, za njega više neće biti mesta u Minhenu.

-  Dortmund je jedini klub u Bundesligi koji bi bio podoban za njega. Preporučio bih im da ga kupe. Bilo bi to savršeno rešenje. Sa njim, Borusija bi mogla da se bori za titulu, verovatno i da je osvoji - napisao je Efenberg u kolumni.

Za Boatenga su zainteresovani PSŽ i Inter a cena sa kojom bi u Bajernu bili zadovoljni je verovatno 30 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA