Svi zarađuju na fudbalskim transferima, zaradite i vi

Jedinstvena ponuda kladionice Mozzart za letnji prelazni rok

  • 0

Niste baš ljubitelji klađenja na lige koje ne poznajete? Odbijate da prihvatite da će neki klub čije ime ni ne znate da vam obori tiket? E pa, možda biste onda ovog leta mogli da se okušate u tipovanju na najveće evropske transfere koje i ovog prelaznog roka možete da igrate i u Mozzart kladionicama. Istina, moraćete verovatno da budete nešto strpljiviji nego inače, ali na kraju bi moglo da vam se isplati, posebno ako ste „navučeni“ na čitanje sportskih vesti, jer glasine kolaju već mesecima, a neki poslovi zaista izgledaju blizu.

Luka Jović Foto: Tanjug/AP

Recimo, odlazak Antoana Grizmana u Barselonu vredan je kvote 1,55, selidba Luke Jovića u Real uplatu množi sa 1,10 mada baš ovih dana madridska Marka tvrdi da se Kraljevski klub iznervirao zbog licitacije, a sam fudbaler je podgrejao vatru izjavom da smatra da bi mu Premijer liga ili Serija A i te kako legle što će reći da možda možete da probate i sa Napolijem (30,0) ili Liverpulom (25,0)?

FK Čelsi, FK Arsenal, Premijer liga Engleska, Eden Azar Foto: Guliver/Mike Hewitt/Getty Images

Uostalom, izbora imate koliko hoćete. Od Sergeja Milinković Savića i Aleksandra Mitrovića, preko Edena Azara i Liroja Sanea, pa sve do 

Mauro Ikardi Foto: AP/Tanjug

Gereta Bejla. A tu su i Pol Pogba, Hakim Zijeh, Paulo Dibala, Kristijan Eriksen... Pride će ponuda postajati samo sve bogatija, mada će neka imena logično i ispadati, kvote se menjati u zavisnosti od najsvežijih vesti.

Da pomenemo samo još i da na transfere možete da se kladite na Mozzartovim uplatno-isplatnim mestima i putem sajta mozzartbet.com u specijalnom odeljku za letnji prelazni rok. Uplate mogu da budu samo u singlovima. Računaju se samo završeni transferi, dakle ne predugovori za neku sledeću sezonu.

Pare će leteti na sve strane, menadžeri će preleteti na desetine hiljada kilometara, na transferima će mnogi zaraditi veliki novac, a sa MOZZART kladionicom i vi imate šansu da zaradite!

I još jednom, sve kvote potražite na sajtu MOZZART kladionice, pa u specijalnom odeljku "slobodne igre", sekcija "Transferi igrača - letnji prelazni rok". Napravite strategiju i uživajte! Uz MOZZART, svaki dan je igra.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA