≫ 

Sari bi izdao svakog Napolitanca ako bi otišao u Juventus: Teške reči za bivšeg trenera stigle od reprezentativca Italije

Insinje potpuno iskren

  • 1

Dok Juventus traži trenera, a vesti sa Apenina idu ka tome da bi to mogao biti Mauricio Sari, iz Napulja stiže jasno i glasno "ne" takvom aranžmanu.

Jedan od simbola Napolija Lorenco Insinje bi u najmanju ruku bio razočran ako bi se njegov bivši učitelj obreo u taboru velikog rivala i "večitog" šampiona Italije. Nije se libio omaleni napadač da otvoreno govori o tome, čak i da kaže da bi to bila izdaja!

- Sve te spekulacije mi uopšte ne prijaju - kaže Insinje, kome je Sari bio trener tri sezone, od 2105. do 2018. godine.

- Uradio je toliko za nas igrače i za sve Napolitance. Znam isto tako da je on profesionalac, ali bi zaista bolelo ako bi pristao da vodi Juve - to bi bila izdaja svih nas, ako bi se to stvaro obistinilo.

Vreme će uskoro pokazati da li će Sari, posle uspešne sezone sa čelsijem svoje znanje staviti u službu najvećeg italijanskog kluba. Ukoliko se to zaista desi, za Napolitance bi definitivno postao - persona non grata.

Napolitanci već imaju iskustva za jednom takvom "izdajom", kada je Gonzalo Iguain pravo iz Napulja prešao u redove omraženog prvaka Italije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    5. jun 2019 | 20:09

    Znaci Sari je dosao iz buducnosti tj.iz 2105 god.Ima covek vremeplov zovite CIU :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA