≫ 

Podgoričke Vijesti: Političko-kriminalni krugovi i navijačke strukture iz Beograda sprečili Crnu Goru da pobedi tzv. Kosovo!

Podgoričke Vijesti lošu igru svaljuju na političke pritiske iz Beograda

  • 52

Mediji u Crnoj Gori ne mogu da se pomire sa činjenicom da njihova fudbalska reprezentacija nije uspela da pobedi selekciju tzv. Kosova u kvalifikacijama za Euro 2020.

Utakmica je završena 1:1 i to golom "sokolova" u finišu meča, kojim su izvukli remi. Ipak, mediji umesto da traže razloge u igri svog tima, oni su za loš nastup okrivili Srbiju i Beograd.

Naime, podgoričke Vijesti u svom tekstu ističu da su politika i kriminal iz Beograda uticali na Tumbakovića i dvojicu igrača Ivanića i Stojkovića.

- U Podgorici je večeras malo kome bilo do igre nakon svega što se dogodilo tokom dana i informacije da Ljubiša Tumbaković neće biti na klupi crnogorske reprezentacije za duel sa Kosovom - ali i nakon njega, da se u sastavu neće naći ni Mirko Ivanić i Filip Stojković, i to iz razloga koji nemaju nikakve veze sportom. Niti sa zdravim razumom...

Printskrin Vijesti Printskrin: Vijesti

- Politika i politički pritisci, uz pomoć kriminalno-navijačkih struktura, ovog puta iz Beograda, pobijedili su fudbal, a Fudbalski savez i reprezentacija Crne Gore očigledno nisu imali snagu, niti mehanizam da reaguju i prevaziđu situaciju - navodi se u tekstu Vijesti.

Derbi dana u evropskim kvalifikacijama. I jedni i drugi su maksimalni iz prva dva kola, ali Francuska je kao aktuelni svetski prvak izraziti favorit sa kvotom 1,65 na dvojku. Pogledajte sve ostale MOZZART kvote za meč Turska – Francuska.

VIDEO: Krstajić utučen kao nikada pre, jedva pričao posle Ukrajine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peca

    8. jun 2019 | 09:42

    Imate Beciraja i ostale crnogorce da vam igraju protiv Kosova ...

  • Nenad

    8. jun 2019 | 09:27

    Srbija bar ne daje deo naše zemlje Kosovo kao što ste vi crnogorci dali vašu lepu crnu goru šiptarima i albancima i NEMATE pravo glasa jer ste bili i ostali KUKAVICE

  • Bando pokvarena

    8. jun 2019 | 10:42

    Ja sam Crnogorac porijeklom i na to sam ponosan...ali me je sramota kak se ta ista Crna Gora ponasa u poslednjih 20tak godina prema majci Srbiji...oprostite nam braco...CRNA GORA I SRBIJA BICE OPET FAMILIJA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA