≫ 

Zvezda razmišlja o fudbaleru Olimpijakosa: Spremljen je i novac, ali dva problema koče transfer!

Crveno-beli ne žele da gomilaju igrače na krilnim pozicijama

  • 6

Fudbaler Olimpijakosa, koji je prošle sezone igrao kao pozamljeni igrač u Radničkom iz Niša, Lazar Ranđelović, ponuđen je Crvenoj zvezdi, saznaje Telegraf.

Neko vreme se šuška o mogućem transferu mladog srpskog fudbalera na Marakanu. Problem je što je u pitanju igrač koji je pod ugovorom sa Olimpijakosom, koji ne želi tek tako da se odrekne svog pulena. Grci žele da on dođe u Atinu, da trenira sa ekipom, pa da onda odluče.

Kada je Zvezdi stigla ponuda o eventualnoj pozajmici, na Marakani su uspeli da pronađu određene uslove, koji su predočeni drugoj strani, a to je plaćanje igrača tokom pozajmice od godinu dana i dogovoreno obeštećenje o otkupu ugovora na kraju sezone u visini od 800.000 evra.

Međutim, tu dolazimo do dva problema. Zvezda u igračkom kadru ima veliki broj krila i trener Milojević prvo želi da rastereti igrački kadar na poziciji levog krila, da ne bi dolazio u situaciju da ima prevelik broj igrača, a da samo jedan može da igra.

Pisali smo već da se planira prodaja Veljka Simića, za koga postoji interesovanje Rapida iz Beča, kao i da je Milojević stopirao transfer Milana Jevtovića.

Obojica igraju na poziciji levog krila, koja je primarna pozicija Ranđeloviću, pa bi i njegov dolazak značajno zakomplikovao i ovako pretrpan igrački kadar, jer tu poziciju umeju pokriju i Mirko Ivanić i Aleksa Vukanović.

Ranđelović je u dresu Radničkog prošle sezone odigrao 40 utakmica, na kojima je postigao 7 golova i imao 12 asistencija.

Nalazi i na spisku mlade reprezentacije Srbije, koja će od 17. juna u Italiji igrati na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine, gde bi u slučaju dobrih igara cena mogla drastično da mu poraste.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    12. jun 2019 | 17:18

    Ovog igraca moramo uzeti pa taj je bolji i od melega ebisilija simica cak i jevtovica i jirke

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    12. jun 2019 | 17:06

    Opet narod na Kosovu bez struje? Stiže u "giganta" novo pojačanje😂😂😂👉👌🤫🤫🤫🔐

  • Miki

    12. jun 2019 | 17:00

    Uzmi ga Miloje i stavi na beka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA