≫ 

Momci, gledajte i učite! Savo Milošević pokazao fudbalerima Partizana šta ume sve sa loptom (VIDEO)

Nekada je harao Primerom, sada Zemunelom

  • 4

Savo Milošević izgradio je sjajnu napadačku karijeru, sada kao trener Partizana ima zadatak da igračima usadi ubilački instinkt.

Od Partizana preko Premijer lige do Primere, Savo se afirmisao kao jedan od najefikasnijih evropskih igrača.

Sada iskustva i znanje koje je dugo prikupljao treba da "usadi" igračima - kako to čini, možete pogledati u vrhu teksta.

Milošević je najavio juriš na Evropu, govorio o Sejdubi Sumi, dok je Milorad Vučelić poručio da je tim "već uspeo da sruši potcenjivačke komentare".

VIDEO - Vučelić: Mnogi su nas vređali, ja sam verovao

Dramatične su bile prve dve utakmice finala srpskog plej-ofa, a od trećeg meča praktično krećemo od početka jer je trenutno 1:1 u seriji. Večeras od 19.00 Zvezda je opet domaćin i veliki favorit s kvotom 1,35, dok je kvota na Partizan 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda – Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare1

    15. jun 2019 | 14:24

    Normalno ovo su osnovne stvari u fudbalu.Ko to ne zna neka zavoravi na fudbal.Tu je i osecaj koji imas ili nemas.Treniranjem fudbala,fudbalera koji nije talenat,kao sto je kod nas u repr.slucaj,dobijas samo trkaca,sa kondicijom,nista vise, i eto zna da doda posle tolikog treniranja.Sa takvima ne mozes da se takmicis nigde.Mora se imati 5 TALENATA ninimum u timu,odbrana igrac mora biti talentovan za tu poziciju.Talente su prodali jos kao male tu je problem...

  • Rajnhard

    15. jun 2019 | 18:39

    Za dobar fudbalski tim treba trener sa mozgom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA