≫ 

Kinezi žele Pavkova, a dve važne stvari se rešavaju oko transfera!

Pominje se cifra oko 3 miliona evra

  • 6

Navijači Crvene zvezde bi mogli da ostanu bez svog miljenika, Milana Pavkova, ukoliko se konkretizuje interesovanje za njega iz Kine.

Naime, Dalijen je spreman da ponudi oko 3 miliona evra za Zvezdinu devetku, a informacija da postoji interesovanje tog kluba za Pavkova potvrđena je i Telegrafu.

Ipak, kako saznajemo, postoje mala "zatezanja" oko načina isplate, pošto je prvobitna opcija Kineza bila da plate sumu u ratama, a Zvezda radi na tome da se sve odmah iskešira, uz pokušaj da suma dođe barem do tri i po miliona.

Podsetimo, Pavkov je od strane čelnika Zvezde procenjen na 4.5 miliona evra, a Vladan Milojević ga je označio kao jednog od igrača koje ne bi trebalo prodavati pre završetka evropskih kvalifikacija, osim u slučaju veoma dobre ponude.

Zvezda ne bi dobila čitav iznos za obeštećenje, pošto Radnički iz Niša ima 30% od transfera, pa bi Zvezda dobila 2.1 milion evra, ali na to treba oduzeti i menadžerske provizije, pa bi Zvezdina zarada trebalo da bude oko dva miliona evra.

Podsetimo, Dalijen je pre godinu i po dana iz Zvezde kupio Boaćija za 5 miliona evra, ali su ga crveno-beli vratili posle šest meseci za 1.5 miliona evra poslednjeg dana prelaznog roka.

VIDEO: Paklen trening Milojevića na pripremama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA