Bivši igrač Partizana se vraća u Humsku: Brežančić dogovorio transfer, čeka se papir iz Malage!

Ostalo je da španski klub, sa kojim levi bek potvrdi transfer, posle čega će igrač potpisati trogodišnji ugovor sa crno-belima

  • 9

Najavili smo početkom juna da je Rajko Brežančić jedna od glavnih opcija Partizana na poziciji levog beka i taj transfer je praktično nadomak realzacije. Defanzivca od Humske deli samo “papir” iz Malage, a kada se preskoči i ta prepreka, Brežančić će potpisati trogodošnji ugovor sa klubom iz Humske.

Levi bek je bio meta crno-belih i u zimskom prelaznom roku, ali u tom trenutku transfer jednostavno nije bio izvodljiv. Ovoga puta kockice su se složile na malo drugačiji način i to pošto je fudbaler prešao zimus u novi klub.

Brežančić je krajem januara prešao iz redova Ueske, gde se nije naigrao, u Malagu, ali mu minutaža nije značajno popravila. Posle samo tri meča u jesenjem delu sezone (dva u Kupu i jedan u La Ligi), Bražančić je propustio celo proleće u novom klubu zbog povrede mišića, bio je samo jednom na klupi za rezervne igrače i to u meču sa Himnastikom, 24. marta.

Brežančić je ponikao u školi Radničkog iz Nove Pazove, a deo staža u omladinskim selekcijama je proveo i u Partizanu, gde je potpisao i prvi profeionalni ugovor. Branio je još boje Teleoptika Metalca, Bežanije (pozajmice), Čukaričkog, holandskog Az Alkmara, te pomenutih Ueske i Malage u Španiji.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA