Mali Hadži na ceni: Sevilja najbliža transferu talentovanog Rumuna

Ekspresno pronađena zamena za Promesa koji odlazi u Ajaks

  • 1

Janis Hadži igra odlično na prvenstvu Evrope. Brojni evropski klubovi stali u red za nekolicinu igrača, a jedan od najtraženijih je sin legendarnog Georgea Hadžija, Janis. Kako navodi Marka, najbliža njegovom potpisu je Sevilja.

Za velikog talenta je bio proglašen Janis još dok je imao 16 godina. Tada ga je kupila Fiorentina ali se mladi Hadži nije snašao na Čizmi pa ga je otac vratio u Vitorul gde je on i gazda i trener.

Mnogi su bili skloni priči da je Janis tatin sin i da je precenjen talenat, međutim klasu i sav svoj talenat na najbolji mogući način demonstrira sada na prvenstvu Evrope za mlade.

Janis Hadži Foto: Guliver/Carlos Rodrigues/Getti Images

Upravo je i selektor A tima Rumunije Kozmin Kontra savetovao 19-godišnjeg fudbalera da izabere odlazak u Andaluziju.

- Rekao sam mu da ide u Sevilju, tamo može da dođe do izražaja. Španska liga je idealna za rumunske igrače. Videćemo da li će me poslušati - izjavio je Kontra.

Janis Hadži je prošle sezone postigao 14 golova, dok je na kontinentalnom šampionatu postigao dva gola u dva kola.

Sevilja je na "pol poziciji" za potpis igrača koji se procenjuje na oko šest miliona evra, ali ima ozbiljnu konkurenciju u vidu Ajaksa, u čiji stil igre bi se Hadži odlično uklopio.

S obzirom na to da su Kopljanici pred potpisivanjem Kvnsija Promesa upravo iz Sevilje, verovatno će mladi Rumun biti njegova zamena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA