Ipak malo radosti za navjače Junajteda: De Hea produžuje ugovor

Ponuđeni su mu znatno bolji uslovi i ugovor na 5 sezona

  • 0

Skoro svakog leta David De Hea je na izlaznim vratima Mančester junajteda. Povezivao se ovog leta sa PSŽ-om, predhodnih godina i sa Real Madridom, ali kako prenose britanski mediji, španski golman će izgleda produžiti saradnju sa Crvenim đavolima.

Posle poraza na pijaci, prvo od Dortmunda za Humelsa, a potom i od Sitija za Megvajera, napokon jedna dobra vest za navijače Junajteda.

De Hei ugovor ističe naredne godine, a trenutno zarađuje 225.000 evra nedeljno. Nezadovoljan je tim primanjma i to je jedan od glavnih razloga želje za odlaskom.

Traži duplo više, da li od Junajteda ili nekog drugog kluba.

Ono što mu najviše smeta jesu ogromna primanjima Aleksisa Sančeza koji prima pola miliona nedeljno, a bez ikakvog je značaja za ekipu.

FK juvemntus Mančester, FC Juventus Manchester United, Foto: Tanjug/AP

Međutim, čelnici Junajteda su španskom golmanu ponudili novi ugovor od 400.000 evra nedeljno, odnosno 21 milion godišnje i ugovor na 5 sezona.

Kako zvaničnih ponuda za golmana još nema, De Hea je blizu da produži svoju priču sa Junajtedom do 2024. godine.

Na Teatar snova je stigao 2011. iz Atletiko Madrida u transferu vrednom 25 miliona evra. U 8 sezona bio je jedan od najboljih pojedinaca, izuzev poslednje sezone kada je upao u sivilo celog kluba.

Odigrao je 362 utakmice za Junajted, 2013. je osvojio Premijer ligu, potom i FA kup, Ligu kup, tri Komjuniti šilda i jednu Ligu Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA