• 26

Zvezda se oglasila povodom finansijskog izveštaja i duga: Za mnoge stavke nemamo obaveze plaćanja!

Klub je munjevito reagovao

  • 26

FK Crvena zvezda oglasio se povodom finansijskog izveštaja koji je objavljen.

Na sajtu Agencije za privredne registre objavljen je finansijski izveštaj crveno-belih, u njemu se navodi da je dug Zvezde, zaključno sa 31. decembrom 2018. godine, 34.348.500 evra! Zapravo, navodi se da je ukupan dug 45.5424.516 evra, ali i da tu i neraspoređeni dobitak od 11.176.016 evra, čime se dolazi do cifre od 34.348.500 evra.

Tu je objavljeno i upozorenje revizora Milovana Popovića, a tim povodom oglasio se finansijski direktor kluba Marko Petrović.

- Već smo ranije rekli da finansijski izveštaj sadrži određene računovodstvene stavke za koje klub neće imati obavezu plaćanja, tako da će i računovodstveni dug kao obračunska kategorija biti veći od realnog novčanog duga. Crvena zvezda na današnji dan ima dug od 14 miliona evra, ali i taj dug od 14 miliona ni u kom segmentu ne remeti stabilnost i normalno funkcionisanje našeg kluba -  rekao je Petrović.

VIDEO - Mitar Mrkela o odlasku Vujadina Savića

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    Kada kažete za mnoge stavke nemate obavezu plaćanja onda bi bilo pošteno da vidimo te stavke od 20 miliona kolika je razlika između komisije i izjava.

  • Hogar

    Molim Dr Terzića i one koji ga mole da ostane na čelo Zvezde, da nauči građane, šta to običan građanin nije u obavezi da plati, a stigao mu je račun.

  • Vuk

    A dobri nas Terza zeli savez da preuzme to nista.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima