≫ 

"AVB bomba" eksplodirala na Old Trafordu: Junajted oborio rekord za desnog beka!

Aron van Bisaka uskoro oblači dres Crvenih đavola

  • 0

Gotovo svi britanski mediji javljaju transfer bombu. Mančester junajted je napokon uspeo da realizuje transfer, a da im ga niko ne preuzme. Novi defanzivac kluba sa Old Traforda, u naredna 24 sata, postaće Aron van Bisaka, fudbaler Kristal Palsa.

Želeli su Megvajera, uzeo im ga je Siti. Želeli su Humelsa, uzeo im ga je Dortmund. Ali, bila je i treća sreća bila je slavni klub. Mladi engleski reprezentativac Aron van Bisaka postaće novi igrač "Crvenih đavola".

Kako prenose brojni engleski mediji Junajted je sve dogovorio i sa Palasom i sa samim igračem.

Transfer će iznositi 55 miliona evra i tako će za nešto više od 2 miliona Van Bisaka postati najplaćeniji desni bek svih vremena, nadmašivši transfer Kajla Vokera iz Totenhema u Siti.

Sam igrač će zarađivati 100.00 evra nedeljno.

Van Bisaka je dete Palasa, ali je od malih nogu navijač Junajteda.

Za Palas ali i u Premijer ligi i seniorskom fudbalu je debitovao 25. februara 2018. u utakmici protiv Totenhema koju je odigrao celu.

U toj prvoj polusezoni odigrao je 7 utakmica. Ove godine je bio standardan i fantastičan, pravo otkrovenje sezone. Odličnim partijama postao je mladi reprezentativac.

Ove sezone 21-godišnjak je odigrao 35 mečeva u Premijer ligi, gde je zabeležio 3 asistencije.

Ovo će predstavljati ogromno pojačanje za ekipu Ole Gunara Solskera jer je godinama pozicija desnog beka rak rana za Junajted. Na njoj igra već godinama Ešli Jang koji je prinudno sa krila spušten na beka i tu je ostao već godinama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA