Žoze Murinjo zna šta neće! Neće da stvara, već da se bori za titule i zato je odbio Njukasl!

''Ja sam patološki slučaj kada je pobeđivanje u pitanju'' kaže "Posebni"

  • 2

Špekulisalo se predhodnih dana da će Žoze Murinjo preuzeti Njukasl Junajted i krenuti u novi ambiciozni projekat novog vlasnika šeika Kalid bin Zajed Al Nahjana. Međutim, izgleda da je sad "Posebni" definitivno odjavio Svrake.

Rafa Benitez je prošlost, ali budućnost je još uvek neizvesna. Navjači Njukasla su priželjkivali da će u njihov klub doći Murinjo i tako ispuniti svoj san da radi tamo gde je radio njegov mentor ser Bobi Robson.

Međutim, Portugalac je vrlo jednostavno objasnio da je preuzimaje Njuaksla sad ili bilo kog drugoog kluba u njihovom rangu prosto neprihvatljiv za njega.

- Jedina stvar koju znam je šta neću. Ja sam patološki slučaj kada je pobeđivanje u pitanju. I onda, ako ne pobeđujem, onda je to moj problem, pa problem igrača, pa kluba, cele klupske strukture. I zbog toga mogu da odem samo u klub koji želi samo da pobeđuje - izjavio je Murinjo.

Britain Soccer Premier League Foto: Tanjug/Ap

Objasnio je da on nije ni tip trenera koji će da  ni iz čega stvori nešto, jer je njegova glad za pobedom mnogo velika da bi bio strpljiv i čekao nekoliko godina.

Ako mi neko ponudi prelepi desetogodišnji ugovor, sa ciljem da budemo u gornjem delu tabele, sedmi, osmi ili deveti, to je super. Ali, to nije za mene. To nije u mojoj prirodi. Moj cilj je da se uvek borim za pobede - objasnio je Žoze.

Njukasl sad mora da se definitivno okrene nekim drugim rešenjima pred početak priprema za novu sezonu.

Jeda nod mogućih kandidata je Klaudio Ranijeri, koji se otvoreno nudio Svrakama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera 2

    27. jun 2019 | 19:23

    Objasnio je da on nije ni tip trenera koji će da ni iz čega stvori nešto.. A šta je poenta da imaš sve najbolje uslove i blejiš sa klupe?

  • Живкони

    27. jun 2019 | 18:34

    Исто као кошаркашки Жозе, ништа без силних милона, без најачег буџета нема преузимања клуба тако то раде мајстори Жозе и његов кошаркашки колега...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA