≫ 

Transfer bomba sa "krova": Reprezentativac Litvanije stiže u Voždovac!

Najviše ambicije Voždovca u novoj sezoni potvrđene su još jednom, ovoga puta sjajnim transferom i dolaskom igrača sa reprezentativnim renomeom u redove Zmajeva

  • 0

Novi igrač Voždovca je Justas Lasickas, talentovani 21- godišnjak koji je u protekloj sezoni bio član poljskog prvoligaša Jagjelonije.

Lasickas je prošao kroz mlađe selekcije svoje zemlje, a za seniorski nacionalni tim nastupio je šest puta. Zanimljivo je da već ima iskustvo igranja u Srbiji, kada je pre dve godine kao pozajmljen igrač Žalgirisa nastupao za Zemun i pružao sjajne partije koje su privuklu pažnju selektora Litvanije.

Justas Lisickas Foto: FK Voždovac

Litvanac nije krio zadovoljstvo zbog toga što je postao igrač Voždovca i istakao je da smatra da je ovo najbolja sredina za njegov napredak i da je srećan što će biti deo Zmajeva naredne sezone.

On je danas obavio lekarske preglede i do kraja dana pridružiće se novim saigračima, koji se već nekoliko dana pripremaju u Sloveniji za početak nove sezone, gde će ostati do 7. jula.

Lasickas je treće pojačanje Zmajeva u samo tri dana, jer su pre njega kao novi igrači Voždovca predstavljeni i Miloš Bosančić, kao i desni bek Marko Živković. Svakako da su ambicije kluba u narednoj sezoni izuzetno visoke, te ne treba da čudi ukoliko klub u narednom periodu ozvaniči još neko zvučno pojačanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA