≫ 

Nećemo se ljutiti ako Pavkov ostane, imamo novu ponudu za njega: Terzić o transferu napadača Zvezde!

Devetka Zvezde interesantna i klubovima iz Francuske

  • 0

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, razgovarao je sa novinarima u Austriji, a dotakao se i transfera Milana Pavkova, koji se posle neuspešnih pregovora sa Đangsu Suningom vratio iz Kine, iako je delovalo da je transfer završen.

Fudbalski transferi su burni na Marakani ovih dana, posle Kanjasa je završen i posao sa Tomaneom, koji će već u ponedeljak uveče stiže u Beograd na potpis ugovora sa crveno-belima.

Ipak, Zvezdan Terzić nema problem sa pojačanom konkurencijom na poziciji napadača, te ne bi imao ništa protiv ni da Pavkov ostane u Zvezdi.

- Izrazio je želju da ide. Mi smo se složili sa zahtevom. Nije se dogovorio oko uslova i vratio se. Ali to nas nije zabrinulo nimalo, jer imamo druge ponude za njega. A nećemo se ljutiti ni kao ostane - rekao je Terzić, koji dodaje da postoji i ponuda iz Francuske za Pavkova.

- Imamo punudu iz Francuske. U pitanju je prvoligaš, daje tri miliona evra. Međutim, plata za Pavkova je niža u odnosu na Kineze. Ima interesovanja iz Arabije i Emirata. On je izrazio želju da ide ovog leta. Onog trenutka kada igrač oseti da je vreme da ide, Zvezda neće zadržavati. Ne želimo na silu da zadržavamo igrače - poručio je Terzić.

VIDEO: Pankov: Ne volim da gubim ni na treninzima, ali nije strašno

(Izveštač Telegrafa iz Austrije, Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA