≫ 

Gori Torino: Điđi Bufon prošao lekarske preglede i potpisao za Juventus (VIDEO)

Bufon ponovo u dresu Stare dame

  • 3
Đanluiđi Bufon Printscreen: Twitter/@juventusfcen

Legendarni italijanski golman Đanluiđi Bufon, posle epizode u PSŽ-u, vraća se u Juventus sa kojim će još jednom pokušati da osvoji Ligu šampiona.

Juventus je na društvenim mrežama postavio video snimak i fotografije 41-godišnjg golamana kada je ispred trening centra potpisivao autograme, uoči odlaska na lekarske preglede. Ipak, i pored euforije, očekuje se da će Bufon biti rezervni golman, iza startera Vojčeha Ščensnog.

Posle pregleda, Bufon je potpisao ugovor na jednu godinu i tako postao treće pojačanje šampiona Italije u letnjem prelaznom roku, nakon što su u klub došli Aron Remzi iz Arsenala i Adrijen Rabio iz Pari Sen Žermena.

Zanimljivo, Bufonu je potrebno da odigra još osam utakmica kako bi oborio rekord bivšeg kapitena Milana Paola Maldinija po broju utakmica u Seriji A. Takođe, posle ove sezone očekuje se da će Bufon preuzeti neku funkcionersku ulogu u Juventusu.

On je medju crno-belima proveo 17 godina i jedan je od najtrofejnijih igrača na svetu. Osvojio je devet šampionskih titula u Italiji i četiri Kupa, šampionsku titulu u Francuskoj, a sa reprezentacijom Italije Svetsko prvenstvo 2006. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobari branjevo

    4. jul 2019 | 11:51

    Prvo je rekao da je završio karijeru a onda prešao u psž iako se oprostio od fudbala a sad opet prelazi u Juventus

  • Spawn

    4. jul 2019 | 10:36

    Hahahaha, ne moze ova pojava ni da se poredi sa Maldinijem, a kamoli da ga prestigne u necemu. Pazi mu stavke u ugovoru, smesno.

  • Zeljko PSG ex JSO

    4. jul 2019 | 16:46

    Bedan je,potrčao u veštački klub u nadi da će osvojiti LŠ i sad ajde nazad da probas do rekorda i LŠ.Daleko si ti od Maldinija,Totija i ostalih!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA