≫ 

Kraj Pavkovmanije: Jokanović pazari na Marakani?

Napadač crveno-belih sve bliži transferu

  • 13

Crvena zvezda, baš kao i drugi klubovi koji fudbalskim transferima obaraju rekorde,  uveliko dovodi nove igrače tokom letnjeg prelaznog roka, a po svemu sudeći, veliki broj igrača moraće da napusti klub. 

Tako je, kako prenosi Žurnal, na pragu odlaska iz kluba i napadač Milan Pavkov kojem je propao transfer u Điangsu i za koga je zainteresovan Al Garafe koji sa klupe predvodi srpski stručnjak Slaviša Jokanović. Utisak je da je fudbaler iz Begeča želja upravo Jokanovića, a kako navodi ovaj sportski list, pregovori dve strane se očekuju.

Za sada se ne zna visina obeštećenja, ali bi, sudeći po ponudi koju su crveno-beli dobili iz Kine, ona trebalo da bude oko 3 miliona evra.

Od početka Gold kupa (prvenstvo Severne i Srednje Amerike), „znalo“ se da će u finalu biti Meksiko i SAD, i tako se i desilo. Večeras (03.00) domaćin SAD brani titulu iz 2017. protiv najčešćeg šampiona Meksika. Kvota na Jenkije je 3,45, a na Sombrerose 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Meksiko - SAD

Da podsetimo, Milan Pavkov veliku pažnju na sebe privukao je posle dva gola koja je dao Liverpulu u Ligi šampiona, a za njega trenutno postoji interesovanje klubova iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Saudijske Arabije, kao i turskog Bašakšehira.

VIDEO: Trans Delija kad je Pavkov ušao na stadion

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    7. jul 2019 | 11:23

    Срећно Павков, скочи...један од најзаслужнијих за преокрет против Салцбурга, иначе показало се одлична екипа, Ливе спомињу и птице на грани, а и гробари га се сећају.За њих му је требало пар минута да покаже класу..па мало ли је, а било је још...

  • Semajlirane_pufne

    7. jul 2019 | 11:00

    Malo

  • Zoran

    7. jul 2019 | 11:18

    Vratice se brze nego Boaci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA