≫ 

Nismo dobili čist penal, ali nema veze, prolazimo u Beogradu: Marinu i 0:0 dobar rezultat (VIDEO)

Marin o revanšu sa Suduvom, novajlijama i nedosuđenom penalu

  • 11

Kapiten Crvene zvezde Marko Marin rekao je posle meča da rezultat 0:0 i nije tako loš i uveren je da njegov tim prolazi u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Zvezda je u Marijampolju odigrala nerešeno sa litvanskom Suduvom, mada je dominirala u prvom poluvremenu i imala više izglednih šansi da postigne pogodak.

- Očkivano teška utakmica, imali smo više poseda i neke šanse. Nismo dali gol danas, ali smo imali i malo sreće kada je Borjan super reagovao. Siguran sam da će u Beogradu biti drugačija utakmica pred našim navijačima pa ćemo videti kako će proći - rekao je Marin posle meča.

Mesta za uigravanje ima još...

- Sigurno. Videli ste, bilo je tu dosta dobrih stvari, ali završnica u zadnjoj trećini mora bolje. Da budemo željni gola i da završimo šutem i golom i na tome ćemo ovih dana raditi - kaže Marin.

Kapiten Zvezde je izneo svoje mišljenje o novajliji Hozeu Kanjasu koji je zaigrao kao rezerva u drugom delu igre.

- Kanjas je prvi put odigrao i mislim da je korektno odigrao. Nije lako, tek je pet, šest dana sa nama u treningu. Branko je drugi tip igrača, agresivniji i mislim da je sasvim ok odigrao sat vremena. Ok je 0:0 kao rezultat nije tako loš, važno je da se prođe, sada idemo kući što je veliki plus. Ceo fokus je na tome da prođemo - istakao je Marin.

Prokomentarisao je i nekoliko čudnih sudijskih odluka kada nije svirana prednost u izglednoj situaciji za gol, ali i o trenutku kada je Zvezda možda oštećena za jedanaesterac.

- Da u šesnaestercu, čekao je da primim loptu i onda je vratio faul, ali šta da radimo. Nije ni sudiji lako... Bio je i penal, po mom mišljenju čist, vidi se kako se lopta odbija kada ga pogodi u ruku i ode na drugu stranu. Ali to je to što imamo, idemo sad u Beograd da pobedimo, imamo nedelju više da se uigramo. Ja sam ubeđen da mi sledeće nedelje prolazimo - uverava kapiten crveno-belih.

Revanš je za nedelju dana u Beogradu, a pobednik ovog dvomeča će verovatno na ekipu Helsinkija, koja je u prvom meču kvalifikacija pobedila Toršavn sa 3:0, uprkos tome što je veći deo meča odigrala sa igračem manje.

VIDEO - Živanović: Nezgodni su i Pavkov i Boaći, probaćemo da iznenadimo Zvezdu u revanšu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdin navijac

    9. jul 2019 | 23:49

    Pusti ti penal bolje pogledaj kako amo igrali

  • ZVEZDAS

    9. jul 2019 | 23:41

    JA RUZNIJE NESTO NISAM VIDEO.

  • Crazy north

    9. jul 2019 | 23:52

    Zasto nam je ovaj Nemac kapiten pored naseg Vujadina Savica???Milojevicu odlazi dok si na vreme!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA